Alighieri, Basarab si Creanga ocupa podiumul Bucuresti, la Cupa Liceelor la StreetDance 2010

iunie 13th, 2010, 2.985 views Comenteaza

Astazi, emotii si distractie pe cinste  la Jet Set Events Hall: capitala si-a desemnat cei mai buni dansatori, care o vor reprezenta maine in Finala Nationala! Podiumul a fost ocupat de liceenii din Liceul Teoretic Dante Alighieri, care au alcatuit trupa cu acelasi nume (locul I), de Ice Drops, reprezentantii C.N. Matei Basarab (locul II) si de Body Action, reprezentantii C.N. Ion Creanga (locul III).

Celor trei trupe li se vor alatura maine, alte sase finaliste din Bucuresti care au incantat juriul si publicul astazi: Lazar Crew (C.N. Gheorghe Lazar), NoXx Crew (Liceul Marin Preda), Area 27 (C.N. Octav Onicescu), ETX Crew (C.T.A.L.P Ioan N. Socolescu), Femme Five (Liceul Teoretic Jean Monnet) si Mishu Street (C.N. Mihai Viteazu).


Nici provincia nu s-a lasat mai prejos astazi! Trupele provenind din judete care nu au organizat  etapa locala, si-au facut remarcat talentul in fata publicului bucurestean. Reload (Liceul „Ion Luca” – Vatra Dornei), PH’eonix Crew (C.N. Nichita Stanescu Ploiesti), Eastsidaz (C.N. Iasi) si 3dek Crew (Liceul Industrial Petrosani), merg mai departe in Finala Nationala ce va avea loc maine.

De spectacol s-au ocupat astazi Jackpot Girls – proiect al OneBeat Dance Studio, cu un show de dancehall, iar Sid si Cypher, si ei coregrafi ai OneBeat Dance Studio, au facut o demonstratie incendiara de house dance.

Deja celebra trupa Jackpot a incins atmosfera pentru a le ura bun-venit pe scena lui Spike si Guess Who. Cei doi au sustinut un concert de o ora, cu piese precum „Locul potrivit”, „Tu” si „Eu, tu si restul…”.

Apoi, publicul a fost provocat la „battle” de PumaUrban Motion, care a pus la bataie premii incitante pentru cei mai indrazneti si mai talentati tineri.

Gazdele evenimentului au fost MC Shurubel si Ana (OneBeat), care va asteapta si maine la Finala Nationala, unde va dau intalnire si Grasu XXL si Alex Velea. Incepand cu ora 12, castigatorii de astazi vor avea de infruntat 11 trupe, ocupantele podiumurilor locale: din Constanta – Liceul Teoretic Lucian Blaga, C.N. Pedagogic „Constantin Bratescu”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”; din Galati – Liceul Teoretic „Emil Racovita”, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin”; din Bistrita-Nasaud – Grupul Scolar Agricol, Colegiul Tehnic Infoel, Grupul Scolar Sanitar; din Brasov – Colegiul Tehnic „Aurel Vijoli”, C.N. „Dr. Ioan Mesota”, C.N. „Constantin Brancoveanu”.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri