Atelier de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRG

august 30th, 2011, 5.516 views 6 comentarii

În week-endul 24 – 25 septembrie (2011) organizăm un nou atelier cu Anna Tillak, TCRG (profesor certificat de Comisia de Dans Irlandez din Dublin) adresat atât dansatorilor şcolii, cât şi începătorilor absoluţi ( = persoane care nu au mai participat la nici un curs de dans irlandez până în prezent), copii sau adulţi.

Înscrierile se primesc până în săptămâna 12 – 18 septembrie inclusiv – prin mail, telefon sau personal la sala noastră din strada Cameliei, nr. 39. Confirmarea locului la atelier se face prin achitarea în avans a taxei de participare de 100 de lei pentru întregul week-end.

Pentru persoanele din afara Bucureştiului se poate aranja o cazare accesibilă la un hostel din apropierea sălii de dans.

Mai multe motive pentru care merită să participi la un asemenea atelier găseşti în postarea despre primul atelier cu Anna.

Programul atelierului va fi acelaşi în ambele zile:

 

Participarea la atelier îţi va permite să te înscrii şi la cursurile permanente ale şcolii, sau să optezi pentru participarea la evenimentele ocazionale ale şcolii, cum ar fi ateliere intensive, cursuri de mobilitate, ceili-uri etc.

Contact :

Mara CERNAT – Manager si instructor STEYsha

Mail : steysha.irishdance@gmail.com

Telefon : 0740. 680. 805

Review-uri (6)

 1. NTatiana spune:

  in loc sa ii invatati voi pe irlandezi sa danseze, caci toti sunt rigizi in miscari cand danseza, parca ar fi inghitit un stalp de telegraf ( si asta daca se hotarasc sa se miste putin de pe scaun = dans ) si habar nu au de dansuri latino , care de fapt sunt cele mai frumoase si spectaculoase dansuri din lume ca sa nu mai adaug muzicalitatea latino , va invata ei pe voi sa topaiti ca apucati !!! shame on you !!! astept oferte sa deschidem o scoala ca lumea de dans in orasul Cork ( Republica Irlanda ) sa ii invatam noi ce inseamna sa fii latino , sa simti latino si sa DANSEZI LATINO !!! Ma puteti contacta la tel. : + 353 876 114 390 ; astept oferte serioase si credeti-ma vom avea mare succes si banii vor fi pe masura !!!

 2. Tatiana, daca nu poti aprecia dansul irlandez si ramai blocata pe domeniul tau si doar al tau, macar exprima-te intr-un mod mai placut si, MAI ALES, pe o pagina separata. Asa ca shame on you, pentru ca nici macar nu te-ai obosit sa cauti mai multe despre dansul irlandez inainte de a arunca un asemenea comentariu.

  • Anca Erdei spune:

   Raman consternata de comentariul de mai sus . Se intelege ca persoana revoltata pentru ca se invata si la noi dansul irlandez , este in prezent in Irlanda . Pai de ce nu a emigrat in America Latina ? Sunt doua genuri diferite de dans si cei care nu apreciaza un anumit stil ar fi indicat sa -l practice pe cel care li se potriveste . Dar sa traiesti in Irlanda si sa postezi un asemenea comentariu rautacios pe o pagina care n are nici in clin nici in maneca cu comparatia dintre cele doua stiluri este o dovada clara de lipsa de bun simt si pana la urma de cultura .

 3. Multumesc pentru interventie, Anca. Aparent aceasta Tania nu se pricepe prea bine sa-si aleaga locatiile si cel mai probabil considera ca aruncarea de astfel de cuvinte ii va ridica cifra personala de afaceri. Poate textul nostru a cerut in mod inconstient o comparatie intre cele doua genuri(!).

 4. NTatiana spune:

  SCUZE TUTUROR PENTRU DERANJUL PROVOCAT DE COMENTARIUL MEU; as dori sa veniti si voi aici sa vedeti cu ochii vostri si apoi sa relfectati putin asupra intregii probleme; daca ati veni aici ati constata ca nimeni ( ma refer la lumea obisnuita) aici nu danseaza dans irlandez ( cu toate ca este dansul lor folcloric cum s-ar spune …, dar nimeni nu il danseaza ) nici la sfarsit de saptamana si nici la petreceri sau la nunti …la noi macar hora e dansata la sfarsit de saptamana prin satele Romanesti si de multe opri si la petreceri si mai ales la nunti ( toata lumea …obisnuita stie pasii de hora si toti o indragesc si o joaca cu foc de la mic la mare…) ; chiar nu inteleg de ce vreti sa ; CHIAR NU INTELEG ZELUL VOSTRU IN A ”IMPORTA” TOTUL IN ROMANIA FARA A ”EXPORTA” NIMIC IN SCHIMB …IMI DA DE GANDIT FAPTUL CA NU DEPUNETI ACELASI ZEL IN A VENI IN IRLANDA SI A INVATA PE IRLANDEZI HORA ROMANEASCA …ati ajuta si voi putin la raspandirea culturii Romanesti, la ridicarea numelui de Roman la un grad mai inalt decat e acum in Europa de vest …asta daca mai simtiti Romaneste …! Daca ati veni aici ati vedea cum polonezii fac multe lucruri care sa aduca onoare tarii lor : au deschis magazine in care isi vand propriile produse alimentare, isi popularizeaza cultura lor pe toate caile posibile si incearca sa aduca pe irlandezi mai aproape de Polonia si nu invers …oricum , scuze inca o data daca ”am calcat pe cineva pe coada” …si numele meu nu e ”Tania” ( asta e versiunea ruseasca) , cu Tatiana ( versiunea Romaneasca ) …I was born and bread in Romania as a …ROMANIAN !!!…sunt stra-stra-nepoata lui ILINCA daca ati auzit de cantecul compus de Antonn Pann ” La noi la Ilinca” …il gasiti atasat pe YouTube

 5. Tatiana, asa cum am mai spus, nu ti-ai gasit locul potrivit pentru a-ti varsa nemultumirile. Aceasta este doar oferta unei scoli de dans si nu are nimic de-a face cu parerile tale, cu atat mai mult cu cat nu esti familiara cu absolut nimic ce se intampla cu oamenii acestei lumi in afara acestui anunt.

  Daca tu esti acolo non-stop, cred ca datoria mai mare este a ta de a exporta Romania la Irlandezi – si nu dansul latino care apropo, este din America latina, nu din ROMANIA!

Review-uri (6)

Cele mai noi stiri