Atelier intensiv de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRG

mai 8th, 2011, 3.380 views Comenteaza

Afilierea dintre STEYsha School of Irish Dance, România şi ISTA School of Irish Dance, Polonia va debuta efectiv în week-endul 28-29 mai 2011, cu ocazia primului atelier intensiv de dans irlandez cu Anna Tillak TCRG (Profesor Certificat de Comisia de la Dublin), adresat tuturor dansatorilor neînregistraţi cu alţi TCRG şi non dansatorilor, indiferent de vârstă.

 

CÂND?

Sâmbătă, 28 mai – Duminică, 29 mai 2011. Participanţii vor fi împărţiţi pe grupe, fiecare având de-a lungul celor două zile program separat, ce urmează a fi anunţat ulterior pe blogul şcolii (http://steysha.blogspot.com).

 

UNDE?

Str. Cameliei, nr. 39, sector 1, Bucureşti, în sala de dans a STEYsha. Clădirea se află în zona Gara de Nord, Piaţa Matache.

 

CINE PREDĂ?

ANNA TILLAK, TCRG – singurul instructor de dans irlandez din Polonia ce deţine certificare din partea Comisiei de dans irlandez din Dublin.

Anna este un instructor cu experință, dovadă fiind participarea dansatorilor săi în competițiile internaționale. Ea este, de asemeni, dansatoare și coregrafă a cunoscutului grup polonez Elphin, în cadrul căruia contribuie la elementul de creație. Anna îmbină laturile modernă și tradițională ale dansului lrlandez, permițându-le dansatorilor săi să se exprime la capacități maxime atât la competiții, cât și în spectacole.

 

CUI SE ADRESEAZĂ ATELIERUL?

Atât copiilor, cât şi adulţilor de toate vârstele, cu sau fără experienţă anterioară în dansul irlandez, neînregistraţi cu alţi TCRG.

 

DE CE SĂ PARTICIPI LA ATELIER?

 

PARTICIPANŢII DIN ALTE ORAŞE

În sprijinul participanţilor din alte oraşe, există opţiuni de cazare ieftine la zece minute de sala de dans, pentru doar 10 euro pe noapte de persoană. Hostelul dispune de 22 de locuri de cazare, aşa că rezervările trebuiesc făcute din timp. http://www.friendshostel.ro/

Există şi posibilitatea unei cazări mai ieftine şi mai simple, la cerere.

Dacă veniţi în grup, atenţie la discounturile oferite de CFR pentru grupuri de la două persoane în sus.

 

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Înscrierea se face prin telefon la 0740.680.805 sau mail: steysha.irishdance@gmail.com, în perioada 3 – 23 mai şi presupune achitarea în avans a 50% sau 100% din taxa de participare, personal, la sediul STEYsha, sau prin transfer bancar, la numărul de cont furnizat la cerere.

 

TAXA DE PARTICIPARE

Participarea la atelier se face în baza achitării taxei de 100 de ron de persoană pentru întreg week-endul.

Taxa pentru cursanţii STEYsha este de 50 ron pentru întreg week-endul.

 

Programul atelierului va fi postat ulterior pe blogul şcolii: http://steysha.blogspot.com şi pe pagina de Facebook: Stey Sha.

CONTACT: Mara CERNAT, 0740.680.805, steysha.irishdance@gmail.com

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri