Bucharest Dance Festival, cel mai mare concurs de dans din țară, cuprinde 17 discipline

august 27th, 2014, 2.254 views Comenteaza

In atenția cluburilor sportive și a tuturor persoanelor pasionate de orice formă de dans!

Eveniment inedit! Cel mai mare concurs de dans din țară, care va cuprinde nu mai puțin de 17 discipline, se va desfășura în perioada 8-9 Noiembrie, la Palatul Național al Copiilor din București. Având ca motto „Dance your soul!”, festivalul va fi unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei.

Indiferent de forma de dans pe care o practică, cei care vor să participe la competiție vor putea să aleagă una dintre cele 17 discipline: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, ballroom show, MTV comercial, dans latin, dans urban, acro dance, BBoyng, step, pom pon, muzical, muzică&dans, număr de producție și open.

bucharest_dance_festival_2014_poster_1200

Festivalul se anunță a fi unul de amploare, având în vedere diversitatea de dansuri care vor intra in competiție. Atmosfera va fi cu siguranță una incendiară iar organizatorii – ARS NOVA, în parteneriat cu Școala de Fitness Ars Nova, ScoliDans.ro, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania și Ink9 Digital Agency promit un show de neuitat, care va dura 2 zile.

Cei mai buni vor căștiga premii în valoare de 2000 de euro

Persoane pasionate de dans din toată țara vor concura individual, în pereche sau în grup, pentru a convinge juriul internațional că merită unul dintre premiile în valoare de 2000 de euro. Primul loc va fi câștigat de concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj la disciplina lor, categorie sau grupă de vârstă.

Mai exact, participanții vor intra în competiție pentru a câștiga unul dintre următoarele premii:

În plus, organizatorii au pregătit multe premii-surpriză. Pe lângă premiile în bani, fiecare participant va pleca de la eveniment cu diplome sau trofee iar cluburile vor primi plachete și diplome.

Pe lângă competiția propriu-zisă, participanții la festival vor putea lua pare la workshopuri susţinute de cei mai buni şi mai recunoscuţi dansatori/profesori/coregrafi din întrega lume. Acestea vor avea loc în locaţia evenimentului, astfel încât toți dansatorii interesaţi să poată participa.

Zeci de persoane s-au înscris deja în competiție. Lista de înscrieri rămâne deschisă pâna la data de 25 octombrie însă locurile sunt limitate. Înscrierile se fac pe site-ul oficial al evenimentului: http://bdf.danceapps.net/. Taxele de înscriere sunt de doar 15 euro/ grup, 20 euro/ duo-trio, 35 euro/ solo și 15 euro/ formation- production number. Acestea se vor achita în contul:

Fundaţia Jazz Balet ARS NOVA

Iban Lei : RO31BTRL00501205M37937XX

Eur: RO63BTRLEURCRT00M3793703

Banca Transilvania

SWIFT – BTRLRO22

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri