Total Dance Center face o campanie umanitară cu dans pentru copiii din centrele de plasament

aprilie 28th, 2013, 2.371 views Comenteaza

Sub sloganul „Kids for Kids”, TOTAL DANCE CENTER şi partenerii sai, iniţiază o campanie umanitară de integrare în comunitate a copiilor din centrele de plasament. Această campanie se va derula în perioada 02 – 04 Mai 2013, în 3 locaţii din Constanta:

– Centrul comercial „Maritimo”

– Centrele de Plasament pentru copii

– Centrul de dans şi întreţinere fizică „TOTAL DANCE CENTER”.

Într-o atmosferă dinamică şi plină de cultură, animată de trupele de dans X-STAGE, DANCE FACTORY, TDK , TDG şi de un program artistic complex, peste 150 de copii din centrele de plasament Constanţa cu varsta intre 7-14 ani, vor lua parte la concerte, lecţii de dans, cursuri de stil de viaţă sănătos şi de prevenţie rutieră, demonstraţii şi jocuri sportive. În plus, vor avea parte de o petrecere special concepută pentru ei, în care aceştia vor fi în centrul atenţiei şi vor fi asaltaţi cu foarte multe surprize.

De asemenea, organizatorii au pregatit numeroase daruri ce vor fi oferite acestora in ziua de 3 mai. Sunt binevenite orice fel de contribuţii care pot fi donate în punctele de colectare amenajate la sediul TDC şi la Maritimo. 

Prin acest eveniment caritabil, dorim să venim în sprijinul copiilor defavorizați din centrele de plasament ale Constanței, integrându-i în activități sociale si oferindu-le o atenție deosebită atât în preajma sărbătorilor pascale, cât și pe viitor. Intentia noastra este de a-i ajuta să facă un pas spre integrarea in societatea din care vor face parte ulterior.

Va multumim !

afis-kids-for-kids

Pentru mai multe detalii intrati pe pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/TDC.KIDS.FOR.KIDS

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri