Castigatorii Cupei Liceelor la Street Dance 2011: liceenii din Spiru Haret

martie 14th, 2011, 3.301 views Comenteaza

Cu un show care a impresionat juriul şi publicul deopotrivă, trupa X-cess Crew reprezentând Colegiul Naţional Spiru Haret din Bucureşti şi-a adjudecat locul I în clasamentul naţional al Cupei Liceelor la Street Dance 2011. Pe podium au mai urcat  B-Cult de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, Bistriţa (locul II) şi Electricks de la Colegiul Naţional INFOEL, Bistriţa (locul III). Trofeul RadardeMedia.ro – pentru cele mai bune costume – a mers tot la X-cess Crew, iar titlul de „Cel mai bun dansator al competiţiei”, oferit de PlanetaCadourilor.ro i-a fost decernat lui Bobo, membru al aceleiaşi trupe.

Trofeele obţinute sâmbătă de X-cess Crew se alătură celui dobândit pe 5 martie, când trupa a ocupat locul I în cadrul Finalei Bucureşti.

Peste 2.000 de persoane au fost martore, sâmbătă (12 martie), la Marea Finală Naţională a celei mai cool competiţii între licee – Cupa Liceelor la Street Dance. Tinerii pasionaţi de dans şi cultură urbană au venit în Princess Club din mai multe oraşe ale ţării pentru a-şi susţine favoriţii, dar şi pentru a avea parte de un spectacol de neuitat.

Guess Who – invitatul special al evenimentului – a ridicat publicul în picioare cu un concert incendiar din care nu au lipsit Manifest, Flori ilegale şi Locul potrivit, iar trupe precum Jackpot, Evolution, Kittens Boys, Ro All-Stars, Kittens in 2 Electro şi The Black Panthers au stârnit aplauzele publicului cu reprezentaţiile lor.

Tot în cadrul evenimentului, cei mai mici dansatori s-au afirmat la categoria CLSD Kids, unde  micuţii de la Total Dance Kids (Constanţa) s-au clasat pe locul I. Toţi concurenţi de la această categorie au fost răsplătiţi, pentru talentul şi dedicarea lor, cu premii oferite de www.schoolfriendly.ro.

Punctajele finale, precum şi imagini şi filmări de la eveniment vor fi curând disponibile pe cupaliceelor.streetdance.ro.

Evenimentul de sâmbătă a încheiat ediţia din acest an a Cupei Liceelor la Street Dance, o ediţie aniversară care a scris o nouă pagină din istoria culturii urbane. La nivel naţional, competiţia a reunit  nouă evenimente, peste 50 de trupe participante, aproximativ 8.000 de spectatori şi premii în valoare totală de 20.000 euro.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri