Castigatorii Cupei Liceelor la Streetdance 2011: 5 martie, in Princess Club, la Finala Bucuresti!

martie 3rd, 2011, 3.604 views Comenteaza

Emotii mari sambata, 5 martie, de la ora 13:00, in Princess Club: in aceeasi atmosfera incendiara cu care ne-a obisnuit deja, competitia va desemna cele mai bune trupe de dansatori din Bucuresti! Ocupantii podiumului vor avea apoi sansa de a reprezenta capitala in Marea Finala Nationala, unde se vor lupta cu finalistii competitiilor desfasurate in tara.

Liceenii din Bucuresti se vor confrunta sambata in cadrul celei de-a treia probe – cea de colaj impus – si la a doua runda de crew battle, in urma carora vom afla cine va ocupa anul acesta mult-ravnitul podium.

Pana acum liceenii din CN Spiru Haret, cei din Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza si cei din CN Matei Basarab se afla in fruntea clasamentului preliminar, insa membrii juriului sunt de parere ca prestatia trupelor la ultimele probe poate rasturna situatia.  Mai mult decat atat, concursul de popularitate – in care toti cei prezenti la eveniment isi pot vota echipa favorita aducandu-i puncte suplimentare – continua si pe durata Finalei Bucuresti, fiind o alta maniera prin care trupele participante pot fi propulsate pe primele locuri.

Pe scena vor reveni si Xela Nam si Lu-K, cu Street Style – imnul oficial al competitiei.

Tot in acest weekend, etape locale de calificare vor mai avea loc in alte doua orase. Podiumul constantean se va stabili vineri (4 martie) in Club Vansses, spectacolul incepand de la orele 19.00, iar la Brasov, trupele de liceeni vor urca pe scena Centrului Cultural Reduta pe 5 martie, de la orele 16.00.

Doar o etapa ne mai desparte de Marea Finala Nationala a celei mai cool competitii intre licee! Asa ca, weekendul acesta, daca esti licean sau pur si simplu iubesti dansul, nu sta acasa: vino sa-i vezi pe cei mai buni din orasul tau!

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri