Casting dansatori amatori si profesionisti

martie 18th, 2015, 2.610 views Comenteaza

Younee.ro in colaborare cu Total Dance Center, organizeaza un casting in vederea constituirii primei trupe de dans contemporan din Constanta, demers cultural din cadrul proiectului The BODYStorm Project, initiat in Martie 2014 de catre coregraful Cristian Daniel Osolos.

Asteptam la casting pe oricine iubeste dansul, simte ca se regaseste cel mai bine in aceasta forma de exprimare, este curios si deschis la noi provocari si este gata sa impartaseasca cu cei din jur din emotiile, gandurile si experientele sale. Impreuna dorim sa formam un nucleu de cultura si energie constructiva care sa imbogateasca intreaga comunitate a orasului nostru.

total-dance-dansatori

Ajuta si tu la revitalizarea culturii constantene implicandu-te direct in acest proiect frumos si ambitios. Participa la casting, vino cu idei si propuneri indraznete, share, like, doneaza sau pur si simplu inscrie-te la cursurile noastre de dans contemporan (Contact: 0728 451 038)

Multumim si va asteptam !

INSCRIERI

Conditii minime: varsta cuprinsa intre 16-35 ani, sa ai posibilitatea de a locui in Cta, disponibilitate pt un program de repetitii de min 12 ore – max 16 ore/saptamana si multa bunavointa.
Inscrierile se fac numai pe baza de CV. Facultativ, puteti trimite o scrisoare de intentie prin care sa motivati in cateva randuri, dorinta de a face parte dintr-un astfel de proiect. Puteti aplica pana la data de 2 Aprilie 2015 inclusiv, trimitand CV-urile sau scrisorile de intentie la adresa de mail cristian.osolos@younee.ro

MODALITATEA DE DESFASURARE A CASTINGULUI

 Sunt invitati si incurajati sa participe toti cei care iubesc dansul si arta indiferent de experienta, fie ca sunt profesionisti fie ca sunt amatori.
Participantii inscrisi vor fi impartiti pe grupe in functie de varsta, de pregatirea in domeniu si de experienta.
Castingul se va realiza in urma unor workshop-uri de pregatire unde coregraful va analiza si observa fiecare participant in parte.
Toti participantii vor fi contactati ulterior pe mail sau telefon si vor fi instiintati personal despre rezultatul castingului.
Cei care nu vor face parte din trupa de dans vor primi FREE PASS pentru 4 sedinte la cursul de dans contemporan, care va incepe cu un modul pentru incepatori dupa 12 Aprilie.

Alatura-te si tu acestei frumoase nebunii, sa transformam impreuna un vis in realitate!
COREGRAF CRISTIAN DANIEL OSOLOS

STUDII
2012 – Master în Artele Spectacolului – Coregrafie – U.N.A.T.C. I.L.Caragiale Bucuresti
2010 – Licenta in Artele Spectacolului – Coregrafie – U.N.A.T.C. I.L.Caragiale Bucuresti
2010 – Absolvent al facultăţii de teatru secţia coregrafie din cadrul U.N.A.T.C. I.L.Caragiale Bucuresti, clasa prof.univ.dr. Sergiu ANGHEL
A colaborat de a lungul carierei cu teatre prestigioase din tara cum ar fi : Teatrul National Constanta, Teatrul National de Opereta Ion Dacian Bucuresti, Opera Nationala Iasi. In prezent colaborator al Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian din Bucuresti si al Gigi Caciuleanu Dance Company Romania.
A participat la numeroase festivaluri de gen si a lucrat cu coregrafi importanti cum ar fi : Ivette Boszick (Ungaria), Akos Tihanyi si Eva Duda(Ungaria), Mario Radacosvsky (Slovacia), Florin Fieroiu si Gigi Caciuleanu (Romania), Alysha Firbank (Australia)

PREMII
2012 – CARUSEL (teatru-dans) – regizor/coregraf si interpret
Spectacolul a obtinut premiul special al juriului pentru cel mai bun spectacol din cadrul festivalului Bucharest Fringe 2012 Editia a 2a – Sctiunea OFF
In 2012 a obtinut premiul pentru cea mai buna interpretare intr-un spectacol de coregrafie (CARUSEL) in cadrul Galei Absolventilor – Master – U.N.A.T.C. I.L. Caragiale Bucuresti, Romania
In 2012 CARUSEL a obtinut premiul pentru cel mai bun sound-design (Alin Zabarauteanu) tot in cadrul Galei Absolventilor – Master – U.N.A.T.C. I.L. Caragiale Bucuresti, Romania
2013 – Locul I si medalia de aur la Congresul National de Bachata – Corason Latino – Bucharest

DATA SI LOCATIA

        Castingul va fi coordonat de coregraful Cristian Daniel Osolos si va avea loc la sediul Total Dance Center in zilele de 4,5 si 6 Aprilie 2015 in baza unui orar ce va va fi comunicat in timp util.
Adresa: Str. Calugareni nr. 22

Constanta.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri