Cat de repede incepi sa planifici dansul mirilor

martie 26th, 2014, 2.656 views Un comentariu

Mai ai un an pana la nunta ta, dar cum nu sunteti printre cuplurile de dansatori profesionisti, va ganditi deja cu multe emotii la momentul cand va trebui sa dansati dansul mirilor in fata prietenilor, a familiilor voastre si a cunostintelor. Si te intrebi deja: cu cat timp inainte ar trebui deja sa incepi pregatirile pentru dansul mirilor?

cursuri-dansul-mirilor-nunta

Dragii nostri miri, raspunsul la aceasta intrebare depinde in totalitate de voi si de planurile pe care voi le aveti pentru minunatul voastru moment. Daca, spre exemplu, doriti ca deschiderea dansului sa fie realizata prin traditionalul vals al mirilor inseamna ca nu trebuie sa intrati inca in panica. Acest frumos si elegant dans, traditional si gingas este o solutie ideala si reprezinta si un stil de dans care se invata relativ usor. Nu va fi foarte dificil sa valsati timp de doua-trei minute (cat va fi recomandat sa dureze dansul mirilor la nunta dumneavoastra). Acum, bineintels, daca doriti o adevarata performanta si doriti sa va suprindeti de-a dreptul invitatii si intreaga familie, atunci veti dori sa luati in considerare faptul de a incepe cursurile de dans mai repede. Dar in caz contrar, trei luni vor fi suficiente pentru ca dansul mirilor sa fie unul reusit. Insa daca veti dori sa abordati stilul latino, trebuie sa stiti ca aici situatia se va schimba si veti ave nevoie de cel putin sase luni pentru ca sansul vostru sa fie unul ireprosabil. Tot ceea ce este latino este in general foarte rapid, cu miscari spontane si  pentru cei care nu sunt dansatori profesionisti, va fi mai dificil sa prinda pasii de dans.

Oricum, dragii nostri, indiferent de decizia pe care o veti lua, dansul mirilor, fie ca e vals, rumba sau tangou, va trebui sa fie planificat de la inceput, Va trebui sa aveti o idee despre ceea ce doriti pentru a putea sa planificati totul, sa vorbiti cu instructorul de dans si sa va asigurati ca veti gasi calitate in cursurile de dans pe care le veti plati si devotament. Daca veti astepta pana in ultimul moment sa faceti toate aceste planificari, singurul lucru cu care va veti alege va fi o cantitate in plus de stres si de frustrare ca timpul nu este suficient pentru ca totul sa iasa cum va doriti.

Tocmai in acest sens, coreogafii specializati in cursuri de dans pentru nunta si dansul mirilor recomanda sa incepeti sa stabiliti totul din timp, cu cel putin sase luni inainte. Chiar daca nu incepeti cursurile cu un an inainte de nunta, este important sa aveti macar habar de ceea ce va doriti. Elemente precum stilul de dans, instructorul de dans la care veti apela si daca se poate chiar melodia vor fi foarte importante pentru marea zi. In sprijinul acestei idei, iti vei da seama ca totul va fi ca un joc. Veti invata sa dansati ca prin vis, fara stres si uitandu-va mereu la ceas si la cum se scurg zilele din calendar. Daca veti incepe din timp, totul va fi o joaca. Puteti chiar incepe prin a lua cateva cursuri de dans in grup. Incepeti cu cateva miscari de baza si lasati-va dusi de dans. Apoi incercati impreuna, ca un cuplu ce sunteti, sa dansati si la petreceri la care sunteti invitati. Exercitiul nu va face decat bine.

Review-uri (1)

  1. Nicoleta Dobre spune:

    Super articolele pentru miri, cum multe dintre noi nu au mai facut nunta sunt foarte folositoare aceste articole macar pentru constientizare!

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri