Categoria Kids la Cupa Liceelor 2011

februarie 8th, 2011, 4.256 views Comenteaza

In premiera, OneBeat Dance Studio (Bucuresti) si Diamonds (Constanta), impreuna cu website-ul de rechizite scolare www.schoolfriendly.ro, adauga in programul celui mai mare concurs national de street dance – Cupa Liceelor la Street Dance, categoria de KIDS dedicata trupelor de copii cu varsta pana in 14 ani.

Pentru a se inscrie in competitie, micii dansatori trebuie sa se inscrie, prin intermediul coordonatorului trupei, pe website-ul oficial al evenimentului la http://cupaliceelor.streetdance.ro/inscrieri/kids-sub-14-ani.html, si sa realizeze un show tematic propriu pe care sa-l prezinte apoi pe scena Cupei Liceelor la Street Dance 2011.

Concursul va avea loc in Bucuresti (pentru trupele din Bucuresti) pe 26 februarie in Club Princess incepand cu ora 13.00. In Constanta, CLSD Kids se va desfasura tot pe 26 februarie, cu incepere de la ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Pentru trupele din „Alte Judete” calificarile vor avea loc pe 12 martie in Club Princess, incepand cu ora 13.00, iar in aceeiasi zi trupele din Bucuresti, Constanta si cele calificate din alte judete se vor duela in Marea Finala Nationala KIDS.

„Talentul si pasiunea pentru dans nu au varsta! Ne-am propus sa introducem aceasta categorie in programul Cupei Liceelor la Street-Dance pentru ca dorim sa aducem in prim-plan si sa rasplatim deopotriva eforturile si celor mai mici dintre dansatori. Avem convingerea ca atat in Bucuresti, cat si La Constanta, sunt multe trupe de copii care vor raspunde provocarii lansate si vor urca pe scena competitiei”, a declarat Ana-Maria Lungu – manager OneBeat Dance Studio.


Review-uri (0)

Cele mai noi stiri