Compania italiană de dans LATIN CAFÉ, în premieră în România

aprilie 12th, 2013, 3.331 views Comenteaza

Compania italiană de dans Latin Café, condusă de coregrafa Katina Genero, susține pe 29 aprilie 2013, în premieră pentru România, spectacolul de succes: ”MIL BESOS por un café”. Spectacolul este la TNB, incepand cu ora 20. 

”MIL BESOS por un café” este o demonstrație de măiestrie coregrafică, un spectacol axat pe binomul dans- cafea, o călătorie prin muzica latino și prin istoria cafelei, această ”esență a diavolului” care dă aripi poeziei, filosofiei și celor mai pasionale povești de dragoste, o expresie a celor mai puternice trăiri și emoții umane. Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece dansatori proveniți din cele mai diverse colțuri ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia) dar care eu în comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpretează în stil contemporan dansul caraibian, afro și latino caraibian. Alături de muzică, de măiestria dansatorilor, costumele și scenografia contribuie la crearea unor povești pline de pasiune și aromă, în care ne regăsim cu toții.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, dar și pe  www.biletoo.ro, www.myticket.ro precum și la casa de bilete a TNB București în trei categorii de prețuri: categ 1- 100 RON, categ. 2- 80 RON, categ 3 – 60 RON.

Compania de dans Latin Café a fost înființată în 2010 ca rezultat al unui laborator de coregrafie condus de Katino Genero  și reunește tineri dansatori și coregrafi de naționalități diferite – italiană, poloneză, cubaneză, peruană, într-o confruntare de balet și dans, având pe fundal paleta largă de trăiri și de emoții suscitate de savoarei cafelei. In MIL BESOS por un café, cafeaua se soarbe dansând pe ritmurile afro de origine, pe melodiile nostalgice ale romanticelor ”boleros”, pe imaginile grăitoare ale celor 1000 de săruturi ale lui Ruven Afanador, pe vocea intense, metisă a lui Buika, pe dublul sens erotic al lui ”Tres” de Azucar, pe ritmuri de salsa, timba și latino jazz care, precum  cafeaua, originare din Lumea Nouă, au indundat toate continentele.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri