Concurentii de la „Dansez pentru tine”, repetitii in ringul visurilor!

martie 17th, 2010, 2.443 views Comenteaza

Pasii sunt mai grei in platoul emisiunii „Dansez pentru tine”, iar emotiile de nestapanit! Asta spun cu sinceritate cele patru vedete de sex masculin, care au ajuns pentru prima data in ringul visurilor! Catalin Botezatu, Dragos Bucurenci, Catalin Morosanu si Doru Todorut si-au invartit partenerele la o repetitie generala.

Foarte atenti la fiecare pas, coregrafii i-au corectat pe concurenti. Dansurile nu le ies inca snur, iar noul stil, stomp, ii cam incurca.

„Sper sa le pot dansa corect si nu in ultimul rand sa pot sa impresionez atat juriul cat si publicul pentru ca miza este atat de mare incat trebuie sa fim cei mai buni”, spune Catalin Botezatu.

Se anunta o editie plina de emotii si pentru ca toate cele opt perechi recunosc sincer ca au trac in fata camerei si a publicului. Spera insa ca in cele 5 minute de dans sa nu vada nimic care sa ii disturbe.

„Am intampinat unele dificultati cu Magda, care s-a accidentat, dar mergem inainte pana la urma pentru ce am venit in concurs sa castigam”, a marturisit Catalin Morosanu.

Sursa: StirileProTV

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri