Concursul de dans CAMPIONATUL NATIONAL I.D.O., sansa ta sa te faci remarcat

februarie 29th, 2016, 1.392 views Comenteaza

CAMPIONATUL NATIONAL I.D.O., organizat anul acesta de scoala de dans Stop and Dance isi propune sa iti ofere platforma perfecta pentru a te face remarcat. Inscrie-te solo sau impreuna cu partenerul/partenera ori trupa pentru o sansa de a ridica o sala intreaga in picioare. In cele doua zile de concurs poti arata cat de bine stapanesti o disciplina la alegere, iar daca castigi, vei reprezenta Romania la Campionatele Mondiale Europene I.D.O.

Scena care te propulseaza catre succes

Campionatul IDO este una dintre cele mai mari competitiei de dans din Romania. Ai ocazia sa arati ce poti in fata unui juriu international al excelentei in materie de dans. Te vor puncta pentru prestatie:

Oportunitatea de a dansa in fata acestor mari nume din lumea internationala a dansului este sansa ta si a formatiei tale de a va face remarcati. Concursul reprezinta o rampa de lansare catre succes pentru toti participantii, indiferent de grupele de varsta sau de disciplina.

Postare_Facebook

Puteti participa cu coregrafii solo, duo, cuplu, grup sau formati cu urmatoarele discipline: hip hop, hip hop battles, break dance, salsa, bachata, salsa shine, carribean show, latino show, street dance show, show dance, ballet, jazz dance, lyrical, acrobatic dance.

Inscrie-te la concursul de dans CAMPIONATUL NATIONAL I.D.O. de anul acesta pentru a nu rata aceasta incredibila ocazie de a dansa pentru viitorul tau.

Concursul se adreseaza tuturor dansatorilor care pun dragoste si pasiune in tot ceea ce fac, celor pentru care dansul este mai mult decat un hobby si devine un stil de viata.

Nu iti lasa talentul sa se iroseasca, arata unei lumi intregi cat de mult iubesti dansul si la cel nivel al performantei ai ajuns inscriindu-te la concursul CAMPIONATUL NATIONAL I.D.O. 2016 organizat de scoala de dans Stop and Dance.

Inscrierile incep pe data de 1 martie si ai la dispozitie o luna (pana pe 31 martie) pentru a alege sa faci acest pas important in cariera ta de dansator.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri