Constanta da startul Cupei Liceelor la Street Dance – editia IV

aprilie 9th, 2010, 2.912 views Comenteaza

Duminica, 11 aprilie, incepand cu orele 15:00, Constanta da startul celei de-a IV-a editii a Cupei Liceelor la Street Dance. 11 trupe, 5 invitati-surpriza si un MC veritabil promit o atmosfera incendiara la prima etapa locala a celei mai asteptate competitii de street-dance din tara!

Etapa locala din Constanta reuneste anul acesta, la Casa de Cultura a Sindicatelor,  11 trupe de street-dance din zece licee constantene. Spectatorii vor avea ocazia sa-si revada o parte dintre favoritii de anul trecut concurand cu noi trupe care s-au alaturat competitiei anul acesta.

MC TAZ va fi cel care va incuraja concurentii si va incanta publicul, introducand in scena invitatii-surpriza: va fi acapella cu baietii de la Six Teens Back, o melodie special compusa pentru Cupa Liceelor la Street Dance de catre doi tineri artisti constanteni si, evident, putina adrenalina la trial-ul pus in scena de bikeri profesionisti. Competitia ii va tine conectati pe spectatori timp de aproximativ patru ore.

„Anul trecut am fost campioni nationali, este de datoria noastra ca si anul acesta sa facem cea mai buna impresie. Avem mult talent, multe scoli de dans, iar acest fapt este pus in evidenta indeosebi in ultimii ani prin prestatia liceenilor. Le multumesc tuturor coregrafilor si scolilor de dans care participa la evenimentul din acest weekend. Sutele de spectatori vor avea cu siguranta parte de o atmosfera incendiara, putand aprecia cele mai frumoase demonstratii de street-dance si muzica… totul intr-un adevarat regal al culturii urbane”, afirma Constantin Cristiu, coregraf al Diamonds Dance Club – organizatorul local al evenimentului.


Biletele au fost deja puse in vanzare, costul unui bilet fiind de 20 ron. Pentru cei care nu se numara inca printre spectatori, acestea pot fi achizitionate si in ziua evenimentului, la Casa de Cultura a Sindicatelor.


Dupa Constanta, alte sase judete si municipiul Bucuresti vor da concurs in cadrul Cupei Liceelor la Street Dance 2010:

Bistrita – 17 aprilie, Sala Polivalenta

Galati – 17 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor Galati

Cluj-Napoca – 30 aprilie, Club Midi

Brasov – 2 mai, Centrul Cultural REDUTA

Buzau – 22 mai, Chocolate Society Club

Iasi – 29 mai, Sala Gaudeamus, Casa de Cultura a Studentilor

Bucuresti – 12 iunie, Jet Set Events Hall


Cupa Liceelor la Street Dance este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro), cu sprijinul partenerilor locali: Diamonds Dance Club (Constanta), Asociatia In Action (Bistrita-Nasaud), Stance Crew (Galati), Scoala de Dans Urban Legends (Cluj-Napoca), Shock Crew (Brasov), Crazy Style Crew (Buzau), Quasar Dance (Iasi).

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri