Constanta – marea invingatoare a Cupei Liceelor la StreetDance 2010

iunie 14th, 2010, 3.328 views Comenteaza

Fara precedent in istoria competitiei, Constanta si-a adjudecat duminica, in cadrul Finalei Nationale a Cupei Liceelor la StreetDance, toate cele trei locuri ale podiumului. Trupa „Pedagogic” reprezentand Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu a ocupat Locul I,  cu un show care a impresionat juriul si a primit aplauzele frenetice ale publicului. Pe Locul II s-au clasat liceenii din Liceul Teoretic Lucian Blaga, iar Locul III le-a revenit dansatorilor de la Colegiul National Mihai Eminescu.

Intr-o finala cu greutate,  ce i-a avut drept invitati pe Grasu XXL si Alex Velea, 24 de trupe de liceeni au facut senzatie in lupta pentru titlul de „Cei mai buni dansatori ai tarii”. Coregrafii impresionante puse in scena cu mult talent, costume sugestive si atitudine de invingatori: aceasta a fost „reteta” dupa care s-a desfasurat Finala celei de-a patra editii a Cupei Liceelor la StreetDance.

Este foarte greu sa decidem cine va ocupa podiumul! Am vazut astazi trupe talentate si cu adevarat dedicate dansului. Oricare ar fi decizia finala, cu totii sunteti castigatori”, au afirmat membrii juriului la unison, inainte de a fi calculate punctajele finale.

Show-ul a fost completat de trupa Star, de la Clubul Copiilor si Elevilor „Marius Bunescu” din Caracal, numarul halucinant de gimnastica ritmica pus in scena de Irina Lalciu, membra a trupei Jackpot, si de demonstratia de hiphop dance a lui  Roberto Done din Constanta. Roberto este castigatorul la categoria lui de varsta la Hip Hop International Romania si va reprezenta tara la Hip Hop International, in Las Vegas, la sfarsitul lunii iulie.

Insa distractia nu s-a oprit aici! Trupe participante, invitati, spectatori si organizatori au pornit cu totii, dupa incheierea Finalei, catre Piata Constitutiei, pentru a fi alaturi de Alex Velea la cel mai mare flash mob realizat vreodata in Romania – Summer Start Flash Mob. Si aici, dansul a facut ca oameni cat se poate de diferiti sa rezoneze si sa se lase uniti de pasiunea lor, in incheierea unui weekend dedicat culturii urbane.

Nu uitati sa accesati http://cupaliceelorstreetdance.ro, pentru ca in curand vor fi disponibile punctajele finale, fotografii inedite si colaje video de la cele doua competitii desfasurate la Bucuresti!

Cupa Liceelor la StreetDance 2010 este un eveniment organizat de OneBeat Dance Studio.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri