Constanta si-a desemnat castigatorii la Cupa Liceelor la Street Dance 2010

aprilie 13th, 2010, 6.151 views Un comentariu

Duminica, 11 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta a petrecut in stil urban alaturi de cele 11 trupe de liceeni care s-au intrecut in cadrul etapei locale a Cupei Liceelor la Street Dance 2010. Podiumul a fost ocupat de Liceul Teoretic Lucian Blaga (locul I – 187 puncte), Colegiul National Pedagogic Constantin Bratescu (locul II – 183 puncte) si Liceul Teoretic Mihai Eminescu (locul III – 166 puncte).

Cele trei trupe ocupante ale podiumului se vor intrece in Finala Nationala, programata pentru 13 iunie 2010, la Jet Set Events Hall din capitala, cu castigatoarele celorlalte etape locale care urmeaza sa se desfasoare la Bistrita, Galati, Cluj-Napoca, Brasov, Buzau, Iasi si Bucuresti.


Urmatoarele clasate au fost cele doua trupe reprezentand Colegiul National de Arte Regina Maria (cu 163, si respectiv 161 puncte), Liceul Teoretic Ovidius (151 puncte), Grupul Scolar de Industrie Alimentara (149 puncte), Liceul Teoretic Decebal (146 puncte), Grup Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii (122 puncte) si Liceul Teoretic Emil Racovita – Techirghiol (105 puncte).


Juriul, sosit special pentru acest eveniment de la Bucuresti, a fost alcatuit din trei dansatori cu experienta. Este vorba despre Robert Tatoi a.k.a. Sid, coregraf al OneBeat Studio, Alexandru Ciule a.k.a. Cypher, owner al BK Hip Hop Center, si Bogdan Curca a.k.a Bugy, bboy Freakquency Crew. Cei trei au avut placuta, dar dificila sarcina, de a acorda note trupelor participante evaluand varietatea stilurilor de dans, muzicalitatea, creativitatea si originalitatea, asezarea in scena, sincronizarea, atitudinea, elementele de dificulatate, tematica aleasa, precum si implicarea fiecarui membru al trupei in realizarea show-ului.

Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor au mai urcat, la invitatia lui MC Taz, trupele din portofoliul Diamonds Dance Club, pentru demonstratii de hip hop dance, precum si invitatii speciali ai evenimentului: Balkiss si Virusul, Bobo – cu un moment Michael Jackson, si Trupa Sixteen Back.

Etapa din Constanta a Cupei Liceelor la Street Dance 2010 a fost organizata de One Beat Studio – Bucuresti si Diamonds Dance Club – Constanta.

Review-uri (1)

  1. Adelina spune:

    Astioa sunt de la sch meaaaa!!:X:X..Bvooo Stressss!!…Ji restu echpei …Hai Blagaaaaa!!!

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri