Cum alegem muzica perfecta pentru dansul mirilor

februarie 26th, 2014, 2.857 views 2 comentarii

Unul dintre cele mai importante momente din cadrul intregii tale nunti si a intregii ceremonii conform careia deja esti casatorit/a este fara doar si poate dansul mirilor. La fel de adevarat este, insa, ca e momentul care ne da cele mai multe batai de cap. E usor sa alegi invitatii, tortul de nunta sau sala unde totul va avea loc. Insa.. cand vine vorba de dansul mirilor… totul se schimba. De ce? Pentru ca este un moment special, care ar trebui sa fie al vostru, al cuplului proaspat casatorit, insa cu toate acestea, este si unul public, in cadrul caruia sute de ochi vor fi atintite asupra voastra, cu multe asteptari urmarindu-va fiecare miscare. Si, din nefericire, de la alegerea piesei si pana la cel mai mic pas de dans, totul va fi monitorizat de privirile invitatilor. Iar in aceasta stiuatie, totul conteaza pentru ca invitatii sa fie multumiti.

valsul-mirilor-muzica

Alegerea muzicii este unul dintre aspectele pe care le-am ales azi pentru a le dezbate. Ce muzica alegem pentru dansul mirilor? Ce va fi cel mai potrivit pentru nunta voastra? Sa fie valsul mirilor sau dansul latino? Tangou sau poate un colaj din mai multe siluri de dans? E, oare nevoie sa iei cursuri de dans pentru ca dansul mirilor sa fie exceptional si fara cusur? Grele intrebari, nu-i asa? Noi te vom ajuta sa raspunzi la cateva dintre ele. Sa incepe cu muzica.

Ei bine, un prim pas pe care trebuie sa il faci in alegerea melodiei ideale pentru dansul mirilor va fi, fara urma de indoaiala, relatia voastra (a cuplului) cu melodia respectiva. Ce va leaga de acest cantec sau de stiul de dans in cauza? Este ceva care vorbeste deschis despre povestea voastra de iubire? Daca nu ai idee depre cum sa verifici asta, asculta pur si simplu versurile. Vor spune suficient de multe, astfel incat voi sa va dati seama daca este melodia potrivita pentru voi sau nu.

Apoi, nu uita sa alegi o melodie care sa fie… dansabila. Chiar daca ti-am recomandat sa acorzi o mare importanta versurilor, trebuie sa stii ca tempo-ul melodiei este la fel de important. Nu te va ajuta cu absolut nimic daca versurile melodiei vi se vor potrivi perfect, iar dansul mirilor va fi unul fortat, deloc spontan si in nici un caz natural. Suntem siguri ca nu vrei asta.

In ultimul rand… poate pare un sfat stupid, dar dupa ce ai ales cantecul ideal pentru ceea ce inseamnati voi ca un cuplu, asigura-te ca va ajunge si in playlist-ul celui care va pune muzica. S-au intamplat erori de multe ori si nu ai vrea ca dupa zeci de repetitii, lucrurile sa iasa exact pe dos fata de cum le-ai dorit. Asa ca fa o copie, doua, trei chiar si asigura-te ca vei dansa pe melodia aleasa de voi, nu de altii! Este imperios necesar si pentru ca ceea ce ati invatat la cursurile de dans sa se potriveasca cu melodia respectiva.

Review-uri (2)

  1. Violeta Popescu spune:

    Bun articolul!

  2. Raluca Manea spune:

    Super articolul, chiar am nunta in august!

Review-uri (2)

Cele mai noi stiri