Cum castigi 1000 de EUR din dans: Dance To The Core

august 17th, 2011, 3.097 views Comenteaza

Pentru ca in fiecare an ART TO THE CORE inseamna o alta modalitate de exprimare a artei, editia de anul asta se transforma in DANCE TO THE CORE.

Asteptam artisti dansatori sau trupe de streetdance care sa ne “dea pe spate” cu o coregrafie demna de un mega-premiu. In concurs se pot inscrie orice trupe de dans din tara, indiferent de numarul de membri, premiul fiind unul singur: 1000 de euro cash.

dance to the core

 

 

Cum faceti:

Modalitatea de inscriere: aveti la dispozitie 3 saptamani sa creati o coregrafie (sau poate aveti deja una), sa o filmati iar apoi sa trimiteti video-ul sau linkul catre el pe adresa de e-mail u-man@u-man.ro

 

Nu uitati sa treceti in e-mail: numele trupei / numele artistului (in cazul in care dansezi singur/singura) sau al fiecarui dansator in parte, orasul din care esti/sunteti, varsta si numarul/numerele de telefon.

 

 

 

 

Cand faceti:

 

Perioada de inscriere in concurs si de adunat like-uri: 28 iulie – 25 august

Data anuntarii finalistilor: 29 august

Finala: 10 septembrie

 

 

 

Ce faceti:

 

Finala contestului va avea loc in Timisoara, la D’arc pe malul Begai, sambata, 10 septembrie, incepand cu ora 12.00.

In finala fiecare artist/trupa va trebui sa ne impresioneze live cu cea mai buna coregrafie (care nu trebuie neaparat sa fie aceeasi cu cea cu care s-a inscris in semifinale).

Muzica va fi asigurata de AnonimTM insa fiecare artist/trupa poate veni si cu sample-ul / mixtape-ul / muzica proprie.

Incurajam fiecare artist / trupa sa vina cu galeria de prieteni, care cu cat striga / flutura bannere / canta si incurajeaza mai mult, cu atat va face impresie artistica mai buna.

Toti participantii impreuna cu toata gasca de sustinatori sunt invitatii nostri “speciali” apoi la afterparty-ul AnonimTM de pe mal.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri