Cupa Liceelor la StreetDance 2012- Ultima Editie! Marea finala nationala

martie 9th, 2012, 3.082 views Comenteaza

Sambata 10 martie, incepand cu ora 12:00 in Club Jukebox Venue de pe Strada Turturelelor nr.11, va avea loc ultima editie a Cupei Liceelor la Street Dance. Un numar de 44 de trupe participante, din 15 judete, se vor intrece in show-uri explozive si miscari dinamice de dans pentru ultima sansa de a castiga Marea Finala Nationala. Maximilian va sustine un concert pentru fanii street dance-ului adunati la evenimentul organizat de scoala de dans OneBeat Dance Studio.

Pe 10 martie, Cupa Liceelor la Street Dance isi desfasoara ultima editie. Alaturi de cele 24 de trupe deja calificate, in Marea Finala Nationala vor concura, dupa calificarile de la categoria „Alte judete”, si trupele de liceeni din judetele care nu au organizat etapa locala proprie, in incercarea de a convinge juriul ca merita sa urce pe podiumul national. Pe langa talentatii liceeni, pe scena vor urca si cei mai mici dintre dansatori, sase trupe de copii cu varsta pana in 14 ani fiind inscrise la categoria CLSD Junior.

Acesta este al saselea si ultimul an in care OneBeat organizeaza marele eveniment. Pe parcursul acestor 6 ani, comunitatea de street dance din Romania a crescut, motiv pentru care, la aceasta editie, vor fi prezenti liceeni din 15 judete.

De muzica se va ocupa MAXIMILIAN, Lu-K Beats, Fly Monnaie, UDO si 2Elements in timp ce trupe precum Jackpot, Trouble CREW si Super Sonik Girls vor incanta publicul cu miscari care mai de care mai spectaculoase. Irina Lalciu si Mititelu Silviu Daniel vor face un show de dans contemporan combinat cu elemente uimitoare de gimnastica , iar Ada Cercel ne va demonstra ca talentul nu are varsta, printr-un mini-recital.

Vino sambata aceasta la Jukebox Venue incepand cu ora 12:00 si pregateste-te pentru show-uri explozive!

Marea Finala Nationala se va desfasura cu mult dans si muzica buna. Vom fi acompaniati de Maximilian pentru a avea parte si de o portie buna de hip hop live asa ca nu trebuie sa ratati acest eveniment. Pretul unui bilet este 20 ron si se poate procura la locatie sau la adresa Calea Vitan, nr 140.

 

Sponsori ai evenimentului:

LaserMaxx Arena Romania, Hollywood Multiplex, www.schoolfriendly.ro, Avon, www.leonte.ro, Asociatia pentru Progres si Dezvoltare, ORANGE ROMANIA

 

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri