Cupa Liceelor la Street Dance a incins spiritele sambata, in Princess Club

februarie 21st, 2011, 2.918 views Comenteaza

Sute de liceeni au luat cu asalt Clubul Princess din Bucuresti, sambata 19 februarie,  sa-i vada pe cei mai buni dansatori ai capitalei concurand pentru un loc in Marea Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance.

14 trupe de liceeni si-au etalat talentele in cadrul primei probe – cea de show tematic propriu, Morris a incantat publiculul cu Havana Lover, iar dansatorii cu experienta s-au intrecut in miscari de breakdance si hip hop la categoria „Style Champions”. Si pentru ca evenimentul sarbatoreste anul acesta cea de-a cincea editie, tinerilor le-a fost pregatita si o supriza speciala: Xela Nam si Luk au interpretat, in premiera, imnul oficial al Cupei Liceelor la Street Dance.

Provocarea lansata anul acesta liceenilor de Bucuresti a debutat sambata cu proba de show tematic propriu, in cadrul careia trupele participante au prezentat o coregrafie originala, pe o tema aleasa de ei. Sarcina juriului a fost aceea de a puncta echipele in functie de o serie de criterii, punctajului preliminar adaugandu-i-se punctele obtinute de fiecare echipa la urmatoarele probe – cea de „imita un artist” si colaj impus, programate pentru 26 februarie si 5 martie.

Proba de show tematic propriu, desfasurata sambata, i-a propulsat pe primele trei pozitii ale podiumului preliminar pe liceeni din Colegiul National Spiru Haret – trupa X-Cess Crew ( cu 255 puncte), din Colegiul National Iulia Hasdeu – trupa The Puppetiers (cu 221 puncte) si din Colegiul National Matei Basarab – trupa Ice Drops (cu 216 puncte). Punctajele obtinute de toate cele 14 trupe concurente sunt disponibile pe website-ul oficial al evenimentului, la adresa http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/noutati/clasament-bucuresti-2011.html .

Spectacolul facut de trupele participante a fost completat si de alti impatimiti ai dansului, care s-au rupt in figuri la cele doua battle-uri intitulate sugestiv „Style Champions”. La sectiunea Breakdance, Laurentiu „Bboy Laur” Karbula de 21 de ani, membru al DLT Crew si Jackpot Crew, a atras cele mai multe aprecieri din partea juriului, in timp ce la sectiunea Hip Hop, titlul i-a revenit, dupa o lupta stransa, lui Andrei „Dey” Pandrea, de la Simply That .

Iar suprizele nu s-au oprit aici! Pentru ca editia 2011 a Cupei Liceelor la Street Dance este una aniversara, cei prezenti au avut ocazia sa fie martori la lansarea oficiala a imnului CLSD, realizat impreuna cu UNIC Production. Piesa Street Style, interpretata de Xela Nam si Lu-k, pe care o puteti asculta aici http://www.youtube.com/watch?v=8smyeEoomDI, a reusit sa patrunda in sufletul spectatorilor inca de la prima auditie, fiind un manifest a tot ceea ce inseamna evenimentul si miscarea street-dance in Romania.

Competitia va continua, sambata aceasta, pe 26 februarie, tot in Princess Club, incepand de la orele 13:00, cu proba „imita un artist”. Cel care va ridica sala in picioare la aceasta editie va fi Connect-R, alaturi de care vor urca pe scena si alti artisti autohtoni indragiti.

Spectacolul continua, distractia continua… asa ca, daca esti licean sau pur si simplu iubesti dansul, pe 26 februarie vino in Princess Club!

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri