Cursuri de dans: forma fizica, relax, socializare

octombrie 24th, 2013, 2.009 views Comenteaza

V-ati intrebat daca printre atatea cursuri de dans care dau navala sa umple listele scolilor de dans de cartier, s-au inventat acelea care sa fie extensia personalitatii voastre ce mocneste nestiuta? Va ganditi la visele celor mici de a deveni staruri cu ”acte in regula”, pe scenele competitiilor intre dansatorii profesionisti?

Oriunde v-ar fi gandurile, pentru inceput, spuneti adio vacantelor estive, insa nu uitati sa le spuneti scolilor de dans ”bine v-am regasit”. Tare a fost lunga vara aceasta si o data cu vacantele, se pare ca pana si metabolismul nostru a intrat in vacanta…de parca l-ar fi intrebat cineva. Cu incheieturile atrofiate si cu forma fizica mai mult absenta, ne gandim ca e aproape timpul pentru inca o repriza neintrerupta la cursurile de dans, pe care se pare ca unii dintre noi au pus ochii.

cursuri-de-dans-copii-stop-and-dance

Dansul nu are varsta, insa nu va ganditi ca veti fi capabili sa va incepeti cariera de street dancer-i pe la 60 de ani. Exista un stil pentru fiecare si din acest motiv, organizatorii cursurilor de dans s-au gandit atat la cei aflati la inceput de drum, cat si la cei mai ”copti”, departajati fiecare in functie de nivelul de performanta atins. Tocmai aceasta diversitate de stiluri este cea care transforma dansul, intr-o rivala a disciplinelor sportive, mult mai limitate, de altfel, nu doar ca interval de varsta, ci si ca spatiu de desfasurare, echipament, abilitati sau performanta.

Avand in vedere concurenta dintre scolile cu traditie in deprinderea acestei forme de arta, ati ramas complet nedumiriti. Poate ca nici dupa un research amanuntit nu v-ati clarificat daca atuurile unei scoli anume v-ar putea indemna catre certe cursuri de dans. Lamurirea vine in pasi de dans, la fel ca si renumele scolii Stop&Dance, unde ca sa va inscrieti, aveti nevoie de un singur lucru: bunavointa. Antrenorii acestei scoli se vor ocupa de restul, studiind alaturi de voi fiecare pas si miscare, astfel incat rezultatul sa fie o coregrafie fara cusur.

Fie ca alegeti distractia si inocenta cursurilor de dans pentru copii, fie ca alegeti eleganta si rafinamentul cursurilor de dans pentru adulti, metabolismul vostru va uita de vacante. Cu mic cu mare, cu nepoti si strabunici, la aceasta scoala de dans va puteti delecta si socializa cu prietenii ori familia si fara eforturi suplimentare, va veti recapata forma fizica.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri