Dance Camp Romania 2011, in septembrie, la Reghin

august 1st, 2011, 5.545 views Comenteaza

In 2011, va invitam sa participati la fenomenul ce a inspirat si a dezvoltat dansatorii din Romania de mai bine de 5 ani.

Dance Camp Romania 2011 (1 – 7 septembrie) nu este doar o tabara de dans ci este “evenimentul anului in materie de dans si cultura urbana”, fenomen ce reuneste sute de tineri dansatori amatori si profesionisti, indiferent de stilul de dans preferat, nationalitate sau varsta. O saptamana magica in care evadezi din cotidian si intri intr-o echipa de oameni ale caror idei de distractie nu cunosc limite.

Anul acesta, 28 de coregrafi de renume national si international vin sa ne incante privirile si simturile artistice, sa ne dezvolte in materie de dans si sa ne impartaseasca putin din cultura si experienta lor. Printre acestia amintim pe Henry Link (U.S.A. – ex. coregraf Michael Jackson, membru Elite Force Crew), Eszteca Noya (Olanda, o legenda vie a culturii urbane), Lil Phil (Belgia, dansator la artisti precum Justin Timberlake, Mariah Carey si Craig David, membru Who Got Skillz), Emil Rengle (Romania, membru al trupei de la Dansez pentru Tine), Tatoi Robert (Romania, fondator OneBeat Dance Studio, locul 1 la Hip Hop International 2011) Lockid & Chill Pop (Romania, Titanii FunkyFresh) si multi altii.

Cei 28 de instructori vor preda stiluri precum: Social Dancing, Soul Dance, Hip Hop si House Dance (Old School, Middle School si New School), L.A. Style, Funky Jazz, Popping, Locking, BBoying, Dans Contemporan, Coregrafie Scenica, Dancehall, notiuni de free running & parkour si multe altele, aceste cursuri avand ca scop dezvoltarea dansului si a dansatorilor din Romania.

 

Toata distractia se va desfasura la Reghin (Romania, judetul Mures) in cadrul Complexului “Dansul Viorilor”. Locatia este printre cele mai mari complexe de dans din Romania, avand 5 studiouri de dans si 250 de locuri pentru cazare.

Orasul va fi luat pe sus de tinerii pusi pe distractie, in perioada 1-7 septembrie cu editia a cincea a tabarei internationale dedicata dansatorilor, coregrafilor sau pur si simplu celor care iubesc distractia si diversitatea culturala.

Vor fi prezenti la eveniment lideri ai celor mai bune scoli de dans, la nivel national si sunt anuntati peste 150 de participant din orase precum Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Timisoara, Galati, Bucuresti, Ploiesti, Calarasi, Targu Mures, Reghin, Satu Mare si altele.

Evenimentul este structurat astfel incat in cursul zilei se desfasoara cursurile de dans atat de nivel incepatori cat si avansat iar seara se lasa cu muzica buna, party-uri si concursuri intre participantii evenimentului.

Totul este simplu: daca iti doresti sa vii in cea mai tare tabara, sa te bucuri de dans, petreceri, concursuri si multa voie buna timp de 7 zile si 6 nopti, te poti inscrie pe mail la: office@onebeat.ro sau poti suna la numarul de telefon: 0728.446.416 sau 0732 HIP HOP (0732 784 047).

Pe scurt Dance Camp Romania 2011 inseamna: cele mai tari workshop-uri in materie de dans cu cei mai tari instructori si distractie garantata 100%. Si ca sa te convingi si sa afli mai multe detalii trebuie neaparat sa accesezi site-ul:  www.dancecamp.streetdance.ro – aici gasesti poze, filmuletele coregrafilor, preturi si tot ce te intereseaza.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri