Dance Camp Romania 2011 se apropie

august 30th, 2011, 3.666 views Comenteaza

Mai sunt doar cateva zile pana la Dance Camp Romania 2011, “evenimentul anului in materie de dans si cultura urbana”,  fenomenul ce reuneste si inspira anual sute de dansatori, indiferent de stilul de dans preferat, culoare, nationalitate sau varsta.

S-au inscris 240 de dansatori care sunt asteptati de 28 dintre cei mai cunoscuti coregrafi, atat din tara, cat si din strainatate pentru a le impartasi o parte din vasta lor cultura si experienta in dans. Printre acestia ii amintim pe Henry Link (SUA – ex-coregraf Michael Jackson, membru Elite Force Crew), Eszteca Noya (Olanda, o legenda vie a culturii urbane), Phill Munigele (Belgia, dansator la artisti precum Beyonce, Justin Timberlake si membru WhoGotSkillz), Emil Rengle (Romania, echipa de la Dansez pentru tine), Tatoi Robert (Romania, fondator OneBeat Dance Studio, locul 1 la Hip Hop International 2011) Lockid & Chill Pop (Romania, Romanii au Talent – Titanii Funky Fresh), Freek (ex-dansator Alex Velea) si multi altii.

In perioada 1-7 septembrie ne pregatim pentru o saptamana cu mult dans, muzica buna, party si fun.

La eveniment vor fi prezenti lideri ai celor mai bune scoli de dans, la nivel national si sunt anuntati peste 100 de participanti din Bucuresti dar si din alte mari orase precum Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Timisoara, Galati, Bucuresti, Ploiesti, Calarasi, Targu Mures, Reghin, Satu Mare si altele.

Dance Camp Romania 2011 este structurat astfel incat in cursul zilei se desfasoara cursurile de dans atat la nivel de incepatori cat si de avansati, iar seara se lasa cu muzica buna, party-uri si concursuri intre participantii evenimentului. Cei 28 de instructori vor preda stiluri precum: Dansuri sociale, Hip Hop Old School, Middle School, New Style, Jazz, Popping, Locking, BBoying, Contemporan, Coregrafie scenica, Dancehall, Funky Jazz, House Dance, notiuni de free running si parkour si multe altele, aceste cursuri avand ca scop dezvoltarea dansului si a dansatorilor din Romania.

Asadar, totul este cat se poate de usor. Daca iti doresti sa vii in cea mai tare tabara, sa te bucuri de dans, petreceri, concursuri si multa voie buna timp de 7 zile si 6 nopti, se mai pot face inscrieri (pe ultima suta de metri) la numarul de telefon: 0728.446.416, 0732 HIP HOP (0732 784 047) sau 073 ONE BEAT (0736 632 328).

Dance Camp Romania 2011 pe scurt: Cele mai tari workshop-uri in materie de dans si distractie garantata 100%. Si ca sa te convingi si sa aflii mai multe detalii trebuie neaparat sa accesezi site-ul:  http://www.dancecamp.streetdance.ro. Aici gasesti poze, filmuletele coregrafilor, preturi si tot ce te intereseaza.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri