DanceMasters 2010 aduce elitele dansului mondial la Bucuresti

martie 9th, 2010, 3.030 views Comenteaza

A saptea editie a celui mai important eveniment de dans sportiv din Romania, DanceMasters, are loc la Bucuresti, intre 12 si 14 martie. Este un concurs in care elita romaneasca a dansului va intra in competitie cu elita dansului mondial in cadrul a doua categorii: standard si latino.

Cei mai buni dansatori romani au fost alesi deja cu o saptamana inainte, in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv 2010. La categoria Adulti Standard (19-35 ani) au castigat perechile Rares Cojoc/ Katarzyna Kapral (campioni) si Ramon Zedan/Catalina Filip (vicecampioni), iar la Adulti Latino Razvan Manole/ Olga Negoduico (campioni) si Sergiu Luca/ Maria Arces (vicecampioni). Intregul clasament poate fi gasit pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv, www.dancesport.ro.

DanceMasters debuteaza vineri 12 martie incepand cu ora 14:00 – zi dedicata numai competitiilor nationale si incepand cu ora 11:30 in zilele de sambata, 13 martie si duminica, 14 martie, zi dedicata in exclusivitate Open-urilor Internationale. Galele Laureatilor vor incepe sambata si duminica la ora 19:00. Tot sambata si duminica vor avea loc demonstratiile multiplilor Campioni Mondiali Domenico SOALE si Gioia CERASOLI, dar si ale ansamblului de dans sportiv Codreanca, de 10 ori campioni mondiali si europeni.

Evenimentul are loc la Sala Polivalenta din Parcul Tineretului, iar iubitorii de dans sportiv pot cumpara biletele de la Casa de Bilete a Salii Polivalente sau online de la www.bilet.ro.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri