Demonstratie de balet: „Fascinaţia dansului”, realizat de Balet Studio „Giuliana”

iunie 9th, 2010, 4.290 views Comenteaza

Marti , 15 iunie 2010, începând cu ora 18.00, va avea loc spectacolul „Fascinaţia dansului”,  realizat de Balet Studio „Giuliana” si aflat in acest an, la a -VIII-a editie.

„Giuliane” mari si mici … si chiar mamici, vor evolua pe scena Palatului National al Copiilor într-o atmosferă plină de sunet, lumină şi culoare,  prezentand  in fata publicului spectator  momente coregrafice pe  ritmuri clasice si moderne.

Evenimentul reprezintă „examenul” de sfârşit de an al elevelor studioului, o demonstraţie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – în anul de studiu 2009-2010.


Cordonatoarea evenimentului este Iuliana Rizescu, fondatoarea Studioului de balet Giuliana iar momentul invitatilor va fi asigurat de apreciatii solisti ai Operei Nationale Bucuresti –  Cristina Dijmaru si Valentin Stoica. Prezentatori: actorii Clara Voda şi  Ovidiu Popa.

Scoala de balet GIULIANA este una din cele mai cunoscute scoli de balet private din tara si a fost fondata in anul 2001 de coregrafa Iuliana Rizescu. CURSURILE de BALET organizate de Studioul GIULIANA se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti, adulti),

incepatori sau avansati si sunt o buna forma de educare, relaxare, modelare fizica si o alternativa la activitatea de intretinere fizica. Detalii despre cursuri pe site-ul de prezentare : http://www.giuliana.ro

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri