Despre cursurile de dans si cum sa le umplem timpul copiilor nostri

noiembrie 19th, 2013, 3.270 views 3 comentarii

Va ganditi sa va inscrieti copilul la un curs de dans! Este, intr-adevar, o idee excelenta! Stim deja si nu mai este demult un secret ca la varsta copilariei, micile noastre mamarute au o energie debordanta pe care reusim sa o controlam foarte, foarte greu. Chiar daca cautam fel de fel de idei, solutiile par sa vina destul de greu. In mare parte pentru ca micutii nostri sunt si foarte pretentiosi si chiar daca se adapteaza usor, e nevoie de ceva care sa le capteze atentia din prima. Astazi venim cu solutia optima pentru dumneavoastra: cursurile de dans.

cursuri-dans-pentru-copii-Stop-Dance

 

De ce sa nu profitati de enormele avantaje pe care cursurile de dans le aduc in vietile copiilor dumneavoastra? Putem preciza o gama variata de beneficii in ceea ce priveste sanatatea noastra mentala si fizica. Insa astazi, as vrea sa discutam despre beneficiile de natura sociala pe care aceste cursuri de dans le-ar putea aduce in vietile micutilor.

 

In primul rand, stim deja ca timpul nostru pretios și planificat ne permite sa petrecem prea putin timp alaturi de copiii nostri. Cel mult weekendurile si vacantele, din nefericire. Si asta este, nu avem ce sa facem, nici ce sa schimbam. Problema cea mai mare nu este aceasta, ci ca incercam sa umplem aceasta lipsa cu  prezenta computerului in programul zilnic al copiilor, ceea ce este absolut nociv pentru micutii nostri. Atat din punct de vedere fizic, efectiv, cat si din punct de vedere mintal.

 

Computerul in exces distruge. Si nu am spus-o noi, ci multele studii din domeniu. Mai mult decat atat, ne insingureaza (chiar si pe noi adultii, inchipuiti-va ce poate face unui copil care inmagazineaza tot ceea ce vede/aude/simte). Efectele sale secundare sunt dezastruoase si tocmai de aceea, trebuie sa gasiti o solutie. Ca parinti, trebuie sa-i dezvatam de acest obicei devastator pentru sanatatea lor.

 

Si mai dificil este ca trebuie sa le propunem si o solutie care sa le convina. Trebuie sa fie o activitate distractiva, in cadrul careia sa nu se simta presati, ci dimpotriva, sa se relaxeze, sa fie benefica pentru sanatatea lor, dar sa-i mentina si in forma. Ce altceva mai bun, dragii nostri, decat cursurile de dans? O modalitate absolut ideala de a face ceva bun cu timpul copiilor nostri, de a-i multumi pe ei, dar si pe noi, de a ne bucura impreuna cu ei de multele avantaje pe care aceasta activitate o aduce in vietile noastre. Asa ca sa nu mai stam pe ganduri si sa le facem copiilor acest bine, sa-i inscriem la cursuri de dans.

 

Bininteles ca opiniile vor varia, unii vor prefera dansuri latino, altii poate doresc sa invete dansurile clasice, insa nu trebuie sa va dati batuti. Trebuie sa va inarmati cu argumente plauzibile si motive bine determinate pentru a-i convinge ca este una dintre cele mai eficiente modalitati de petrecere a timpului liber. Nu mai vorbim de spectacole si de bucuria de a fi pe scena. Vor fi cuceriti, de-a dreptul. Inceputul va fi putin greu, dar dupa ce vor gusta din deliciul dansului, vor fi foarte fericiti ca au ascultat de dumneavoastr! Nu mai stati pe ganduri si investiti in timpul liber al copilului dumneavoastra!

Review-uri (3)

 1. Andreea spune:

  Cat costa cursurile?

  • Alice spune:

   Andreea poate nu ai citit articolul foarte atent , nu face referire cursurile de dans ale unei scoli dans ci este un articol despre ce inseamna sa fii parinte si sa iti pese de dezvoltarea fizica si mentala a copilului tau prin cursurile de dans .. mai exact asa cum percep eu beneficiile dansului!
   Pe site sunt o gramada de scoli de dans!

Review-uri (3)

Cele mai noi stiri