Earnest Valentino si dansatorii lui Michael Jackson, la Bucuresti

martie 26th, 2010, 2.665 views Comenteaza

Earnest Valentino si dansatori din trupa lui Michael Jackson vor sustine un spectacol incendiar, in scop caritabil, sambata, 10 aprilie 2010, de la ora 22.00, la Club Jet Set, ( B-dul Libertatii nr 1), Bucuresti. Onorariile lui Earnest si ale dansatorilor lui Michael Jackson, alaturi de incasarile din bilete, vor fi donate sectiei de cardiochirurgie pentru copii, in curs de infiintare la spitalul Marie Curie, Bucuresti.

Muzica si dansul marelui artist, coregrafiile atat de iubite de fani pe scena, efecte pirotehnice, artificii, jocuri de lasere si lumini, toate ne vor readuce o particica din atmosfera de neuitat a spectacolelor megastarului. Dupa ce semnase cu Sony Music pentru a fi prezent in toate concertele de pe O2 Arena, alaturi de megastar, acum Earnest Valentino va fi la Bucuresti.

Earnest Valentino este  recunoscut la nivel international ca fiind sosia oficiala a lui Michael Jackson. Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti,  Earnest avea sa descopere  la 8 ani ca seamana cu pustiul Jackson, care facea pe atunci furori la nivel international. Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson ii aduc  in 1997 un contract cu Mistery, casa de productie a megastarului Michael Jackson.

Locatie: CLUB JET SET, BUCURESTI

Data: 10 APRILIE 2010

Ora: 22:00

Pret: 70 lei

Sursa: myticket.ro

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri