ESDU DanceStar Romania 2013 va avea loc in februarie, la Palatul Copiilor

decembrie 27th, 2012, 4.543 views Comenteaza

A 4-a editie a competitei de dans ESDU DANCESTAR Romania 2013, organizata sub egida European Dance Union, va avea loc pe data de 23.02.2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Iubitori ai dansului din toate colturile tarii sunt asteptati sa se inscrie la una dintre cele mai prestigioase competitii de dans sportiv din lume.

 

Competitia aduna cei mai buni dansatori din tara

Organizatorii promit un show exceptional la care vor participa reprezentantii celor mai cunoscute scoli de dans din tara, trupe de dans dar si dansatori individuali. Miza este mare:  castigatorii vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters2013 care va avea loc in data de 15-19 Mai 2013 in Croatia.

Editia aceasta este conceputa de catre organizatori cu dorinta de a reuni sub acelasi acoperis pe cei mai buni dansatori din Romania. In functie de pregatire si de abilitatile individuale, participantii pot alege sa se inscrie la una din urmatoarele categorii: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

 

Inscrierile se vor face in perioada 15 ianuarie-15 februarie, direct pe site-ul oficial: http://www.esdu.org/dancestar/romania.

ESDU-romania-2013-

 

Rampa de lansare pentru cei talentati

ESDU World Dance Masters2013 nu este o simpla competitie, este o rampa de lansare pentru cei care sunt pasionati de lumea dansului si tind spre performanta.

Toti participantii la ESDU DanceStar Romania 2013 au sansa reala de a reprezenta Romania la campionatul mondial ESDU World Dance Masters2013 daca reusesc sa convinga juriul ca sunt cei mai buni. Pe langa experienta propriu-zisa, participantii au oportunitatea de a cunoaste oameni si culturi noi, de a-si face noi prieteni si de fi protagonisti intr-un show de exceptie.

 

Despre ESDU DANCESTAR                                                 

Comunitatea  ESDU a fost fondata in urma cu aproximativ 15 ani de catre Prof. Nora Mackh, in Klagenfurt, Austria. Intentia profesorului a fost sa adune la un loc persoane pasionate de lumea dansului, din intreaga lume.

Ideea Prof. Nora Mackh s-a bucurat de succes astfel ca la numai sase ani de la infiintare, competitia ESDU aduna reprezentanti din 15 tari europene care s-au intrecut pentru a urca pe podium. Patru ani mai tarziu, competitia ESDU a devenit una mondiala, care antrena mii de concurenti din toata lumea.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri