ESDU DanceStar Tour 2012 Romania Open

decembrie 19th, 2011, 3.344 views Comenteaza

17 Martie 2012
Bucuresti, Palatul National al Copiilor

Un nou an, o noua competitie, un nou sezon de dans! Pentru cei care inca nu banuiesc despre ce este vorba le spunem noi: ESDU DANCESTAR Romania Open!

Datorita succesului din anii anteriori, atat prin numarul mare de participanti cat si prin numarul impresionat de coregrafii, Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va gazdui pe data de 17 Martie 2012 cea de a 3-a editie a turneului ESDU DANCESTAR Romania Open, organizat sub egida European Dance Union, un eveniment dedicat exclusiv iubitorilor de dans.

Cine participa?

La aceasta competitie participa cele mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans dar si cei mai buni dansatori individuali.

Participantii pot alege de a-si demonstra talentul in cadrul urmatoarelor sectiuni: Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, National/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Castigatorii!

Castigatorii competitiei ESDU DANCESTAR Romania Open 2012, vor participa la ESDU World Dance Masters-ul din 16 – 20 Mai 2012, ce va avea loc in Porec, Croatia in minunata Laguna Resort, avand astfel sansa de a deveni Campioni Mondiali.


Organizatorii

Organizatorii evenimentului, dupa cum ne-am obisnuit in fiecare an, sunt Academia de dans Ars Nova, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

Asadar, iubitori ai dansului, va asteptam sa participati la evenimentul anului unde veti avea parte de o experienta unica si un spectacol deosebit cu cei mai buni dansatori.


Detalii de contact

Perioada de inscriere: 01 Februarie – 01 Martie 2012

Informatii suplimentare:

Tel: 0726.339-119

Email: esdu@arsnova.ro

Web: http://esdu.org/en/championship/romania-open

facebook: facebook.com/esdu.romania

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri