Esti pasionat/a de street dance? Inscrie-te la campionatul IDO 2016!

martie 21st, 2016, 1.741 views Comenteaza

Campionatul IDO 2016 este unul dintre cele mai importante concursuri de dans organizate in tara anul acesta. Concursul va avea loc pe data de 9 aprilie si da sansa celor pentru care dansul este mai mult un stil de viata decat o simpla pasiune sa demonstreze ca inima lor bate in ritmul muzicii.

Categoria de street dance a campionatului national IDO 2016 organizat de scoala STOP and DANCE include urmatoarele subcategorii:

Aceasta este sansa ta, poti dansa in fata unui juriu international

In street dance este vorba despre atitudine, iar atitudinea de castigator te poate clasa printre norocosii care vor avea ocazia sa reprezinte Romania la campionatul European IDO.

Concursul se va desfasura pe parcursul a doua zile, iar participantii vor fi impartiti pe categorii de varsta, astfel incat sansele sa fie egale pentru toti dansatorii. Juriul de specialitate va nota fiecare dansator si fiecare grup de dansatori in functie de talentul, tehnica si pasiunea acestora pentru dans. Nu trebuie sa faci parte dintr-o scoala, pasiunea pentru dans si tehnica iti sunt suficiente. Fiecare participant are sansa de a castiga. Scena iti apartine si depinde doar de tine sa arati ce poti.

dance-poster

Vei dansa in fata unor nume sonore din lumea dansului precum dr Klaus Hollbacher din Austria, vicepresedintele International Dance Organization, Ansell Chezan din Marea Britanie, directorul United Kingdom Alliance of Proffesional Teachers of Dance sau Ilija Karadakoski din Macedonia, secretar general Macedonian Association of Modern Dance.

Fiecare disciplina de dans are reguli specifice, insa in general, pentru categoria de Street Dance a concursului se aplica urmatoarele reguli generale

Divizia pe varste:

Muzica:

Pentru categoria de Street Dance a concursului, competitorii vor dansa pe muzica organizatorilor, cu urmatoarele exceptii: grupurile de HIP HP, Hip Hop Team Battles (runda 1), Grupurile de Break Dance (runda 1) si toti cei inscrisi la Street Dance Show.

Dansatorii trebuie sa danseze pe toata durata piesei alese. Atunci cand dansatorul se opreste inainte de muzica, va fi avertizat.

Campionatul de dans IDO urmareste sa valorifice talentul fiecarui participant si sa ofere sanse egale tuturor celor care concureaza pentru titlu. Poti participa solo, cu un partener/a, in grup sau in formatie si ai la dispozitie cateva minute in care sa convingi juriul ca locul tau/locul vostru este cu adevarat pe marile scene.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri