Feel the Rhythm

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 4

1 review

CURSURI DE DANS PENTRU ADULTI

Scoala „Feel the Rhtyhm” OFERA urmatoarele tipuri de cursuri de dans:

A) Dans Sportiv – Vals, Tango, Foxtrot, Samba, Cha Cha, Jive etc.

– se predau 3 dansuri/luna.

B) Dansuri Latino-Americane de Club – Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino

C) Latino – Aerobic – pasi din dansurile latino realizati in stil aerobic pentru a combina

necesitatea realizarii unei conditii fizice bune cu invatarea unor stiluri de dans.

Cursurile de dans sunt strucurate pe nivele si module, trecandu-se de la etapa de invatare a pasilor de baza specifici si a coregrafiilor simple la cea de artificii de men/lady styling si coregrafii complicate.

Plata. Se face integral la inscriere/ reinscriere prin cont bancar sau personal la sediu intre orele afisate pentru desfasurarea cursurilor.  Avem reduceri pentru cupluri la abonamentele de 2 si 3 luni.

Inscrierea. Admiterea unor noi cursanti se face in limita locurilor ramase disponibile. Perioadele de inscriere sunt anuntate in sectiunea NEWS a site-ului. Daca doriti sa primiti informatii in mod direct, abonati-va la NEWSLETTER sau contactati-ne prin e-mail.

Structura cursurilor de dans este realizata pe NIVELE SI MODULE pentru fiecare grupa si dans in parte. Un modul are 2 luni iar structura pe nivele este:

INCEPATORI 1 (1 modul)

– pasi de baza simpli ai dansului studiat (singuri si in pereche)

INCEPATORI 2 (1 modul)

– pasi de baza de dificultate medie ai dansului studiat (singuri si in pereche), ritmica miscarii

INCEPATORI 3 (1 modul)

– pasi de baza de dificultate medie ai dansului studiat (singuri si in pereche), ritmica miscarii

INTERMEDIARI 1 (2 module)

– coregrafii simple

(solo si in pereche), lady /men styling

INTERMEDIARI 2 (2 module)

– coregrafii de dificultate medie (solo si in pereche), principii de muzicalitate

AVANSATI 1 (3 module)

– coregrafii cu grad mai ridicat de dificultate incluzand lady/men styling, expresivitate si muzicalitate

AVANSATI 2 (2 module)

– coregrafii cu grad inalt de dificultate, pregatire pentru show-uri

Nota: In cazul asimilarii mai rapide de catre cursanti a informatiilor, fata de program, se predau ca BONUS noi coregrafii

Durata. Sedintele se desfasoara de 2 ori pe saptamana, avand durata de 45 min. in cazul cursului de Latino -Aerobic si de 1 ora 25min. in cazul celorlalte cursuri de dans. Aceste cursuri sunt organizate pe module de predare a lectiilor de cate 2 luni (16 sed.) . Continuarea cursurilor se poate face automat la terminarea unui modul, prin reinscriere.

Ce dansuri invatam?

In categoria dansurilor sportive predate includem: vals lent, vals vienez, tango, slowfox, quickstep, samba, cha cha, rumba, passo doble, jive.

In categoria dansurilor latino americane predate in aceasta scoala includem: Salsa, bachata, merengue, rueda.

Partener? Este recomandat doamnelor sa vina cu un partener „de acasa” pentru ca in cadrul acestor cursuri raportul dintre barbati/femei este cam de 1/3. Daca nu ati reusit sa convingeti pe cineva, noi oricum ne-am gandit la aceasta problema precum si la faptul ca fiecare elev trebuie sa stie sa danseze cu oricine. In cadrul orelor de curs fiecare domn va exersa cu fiecare doamna prezenta, pe principiul schimburilor de parteneri.

Varsta. Practic avem o limita minima de varsta de 14 ani . O limita maxima de varsta inca nu ne-am impus, asa ca daca pe dumneavoastra va tin picioarele noi va primim bucurosi.


CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Scoala de dans „Feel the Rhythm” are ca SCOP in desfasurarea acestor cursuri de dans pentru copii, insusirea miscarilor de baza din Dansurile Sportive, Dansurile Latino Americane si Dans Modern, printr-o metoda atractiva, placuta si usoara de invatare.

Tot ce invata la cursurile de initiere in dans constituie o baza de pregatire pentru selectionarea si pregatirea lor pentru cursurile de avansati si performanta din Dansul Sportiv si nu numai.

PRINCIPIILE pe care se bazeaza cursurile de dans pentru copii sunt: ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. Se folosesc in timpul cursurilor de dans jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei.

PARTICIPAM la spectacole si concursuri precum : Kidex, Baby Expo, Winter Dance Festival (vezi „Rezultate” si „Foto”).

Durata

Aceste cursuri sunt organizate pe module de predare de cate 1 luna. Sedintele se desfasoara de 2 ori pe saptamana , avand durata de 55 min.

Ce dansuri invata cei mici?

Dansuri sportive incluzand aici: vals lent, vals vienez, quickstep, samba, cha cha, jive, rumba; dans modern si latino-americane.

Echipament necesar

Incaltaminte de schimb gen adidas cu talpa flexibila sau ciupici de balet (se pot procura din Mag. Unirea corp Calarasi etaj 3 articole sportive), trening sau pantaloni lejeri cu tricou. Sala beneficiaza de dotari cu dusuri si vestiare.

Varsta

Limita minima de varsta este de 4 ani.


PENTRU NUNTA

Feel the Rhythm sustine lectiile particulare, unde puteti invata valsul miresei (vals vienez). In timpul acesta, in sala veti fi singuri cu instructorul si pe melodia/melodiile aleasa/e (vals sau orice alt gen), veti exersa coregrafia/coregrafiile pe care acesta le-a pregatiti special pentru voi. Durata unei sedinte este de 1 ora si 25 min.

PROGRAMUL este foarte flexibil si se stabileste de comun acord cu instructorul. Nr. sedinte necesare (1 – 2 pentru a invata cativa pasi; 3 – 4 pentru a arata bine; 5 – 6 pentru perfectionare in coregrafii mai complicate).


SHOW-uri demonstrative cu dansatori profesionisti in cadrul petrecerilor dumneavoastra

Show-ul include o prestatie de dansuri latino-americane (salsa, bachata, merengue) sau dansuri de societate (standard – vals, tango…, latino – samba, cha cha, jive). Dupa terminarea showlui se pot antrena invitatii la dans.


Contact

Adresa salii de dans: Str Verzisori nr.17, a doua cladire de la Colegiul Petru Rares. INTRAREA in Studio: dinspre fosta locatie a restaurantului Budapesta se face prin Str. Cuza Voda, Str. Bucur, Str. Verzisori sau dinspre Splaiul Unirii prin str. Tabacarilor, Str. Verzisori.

Mijloace de transport :  metrou 1, 2 – Statia Timpuri Noi, Unirii; autobuz – 133, 313, 312, 381, 116, 232;  troleibuz – 76; tramvai – 19, 25, 27

Telefon: 0723.57.58.57 (Ioana Lupescu)

Email: lectiidedans@yahoo.com

Site: www.lectiidedans.ro; www.feeltherhythm.ro

9.562 views

Review-uri (1)

  1. tricouri | tricouri personalizate | grafica…

    […]Feel the Rhythm | Scoli de dans[…]…

Review-uri (1)

Stiri
Din acelasi oras