Finala Dance To The Core – streetdance contest

septembrie 5th, 2011, 3.302 views Comenteaza

Finala Dance To The Core – streetdance contest

Locatie: terasa D’arc de pe malul Begai (Timisoara)

Data: sambata, 10 septembrie 2011

Ora: 15.00

Afterparty: AnonimTMPentru ca ne-au impresionat toti participantii la preselectia Dance To The Core am hotarat intrarea in finala a tuturor celor 22 de clipuri participante.


Finalistii, din toate colturile de tara, vor trebui totusi sa impresioneze live u-manistii si juriul, sambata, pe 10 septembrie la Timisoara (la terasa Dárc de pe malul Begai) intr-un cadru iesit din comun – pe vaporul ancorat la mal.


Mai mult decat atat, pentru ca in finala vom avea 22 de prestatii, se vor alege 5 cele mai bune coregrafii care vor concura una impotriva celeilalte in Marea Finala care va desemna si unicul castigator al premiului pus la bataie de U-man: 1000 de euro cash.


Si ca sa nu fim singuri si sa avem si ce asculta, ne-am gandit sa-i aducem in echipa si pe Raku – care va canta si juriza – si doi beatboxeri: Alex din Resita si MCB din Piatra Neamt. Microfonul pentru beatbox va ramane deschis pentru orice artist care vrea sa-si faca public talentul.


O data cu marea finala Dance To The Core, chemam la apel toti fotografii si fanii multimedia, care in schimbul celui mai complet review in fotografii si clipuri video al evenimentului pot castiga cel mai tare rucsac multimedia de pe la noi. Toate detaliile concursului foto-video aici: http://blog.u-man.ro/index.php/2011/08/pa-parazzi-contest-la-dance-to-the-core/


Si pentru cei veniti sa incurajeze prestatiile live, sa-si sustina prietenii si sa scandeze, avem si rasplata: afterparty AnonimTM (in cafeneaua D’arc din Piata Unirii).


Toate clipurile participante in finala de la Timisoara pot fi vizualizate aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=225825827460389

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri