Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance 2011: 12 martie, in Princess Club

martie 10th, 2011, 4.380 views 2 comentarii

Cel mai asteptat eveniment din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance 2011 – Marea Finala Nationala – debuteaza sambata, 12 martie, de la orele 13:00, in Princess Club. Finalistii etapelor locale din Bucuresti, Constanta, Brasov, Bistrita-Nasaud, Galati si Iasi vin in capitala pentru a pune mana pe marile premii. Spectacolul va fi completat de un mega-concert Guess Who si de reprezentatii incendiare de dans date de trupele invitate.

Pe 12 martie, Cupa Liceelor la Street Dance isi incheie editia din acest an. Alaturi de cele 22 de trupe deja calificate, in Marea Finala Nationala vor concura, dupa calificarile de la categoria „Alte judete”, si trupele de liceeni din judetele care nu au organizat etapa locala proprie, in incercarea de a convinge juriul ca merita sa urce pe podiumul national. Pe langa talentatii liceeni, pe scena vor urca si cei mai mici dintre dansatori, sase trupe de copii cu varsta pana in 14 ani fiind inscrise la categoria CLSD Kids – care va avea ca premii produse de la www.school-friendly.ro.

De muzica se va ocupa Guess Who, in timp ce trupe precum Jackpot, Evolution, Kittens Boys, Ro All-Stars, Kittens in 2 Electro si The Black Panthers vor incanta publicul cu miscari care mai de care mai spectaculoase. Lorena Naltabar si Alexandru Snopovschi vor face un show de dans contemporan, iar Ada Cercel ne va demonstra ca talentul nu are varsta, printr-un mini-recital.

Tot in cadrul Marii Finale Nationale, portalul RadardeMedia.ro anunta o noua provocare pentru concurenti. Trofeul RadardeMedia.ro, alaturi de o excursie la munte pentru toata gasca, va merge la trupa cu cea mai buna prezenta scenica si cele mai impresionante costume.

Spectacolul continua, distractia continua… asa ca, daca esti licean sau pur si simplu iubesti dansul, pe 12 martie vino in Princess Club la evenimentul final al celei mai cool competitii intre licee!


Review-uri (2)

  1. Manea spune:

    Deci, n-am cum sa lipsesc! Am fost si la celelalte editii si a fost mega-tare! Bucurestiul RULZ!

  2. Tibi Stanciu spune:

    A fost super!!! Am luat locul I la scoli!!!! TDK!!!!!!!!!!!!!!!

Review-uri (2)

Cele mai noi stiri