Gala Balurilor by AXE 2013 – evenimentul anului pentru liceeni

februarie 26th, 2013, 2.884 views Comenteaza

Pe 15 martie 2013, in Princess Club (Str. Sergent Constantin Ghercu, nr 24 – harta aici), va avea loc evenimentul anului dedicat elevilor bucuresteni – Gala Balurilor by AXE 2013 – show-uri de dans ale celor mai tari trupe din Bucuresti, prezentari de moda neconventionale, concerte si aparitii ale celor mai in voga artisti autohtoni: Connect-R, Matteo, DJ Rynno & Sylvia si Radio Killer, concurs de frumusete cu cele mai frumoase 26 de boboace bucurestene – acestea sunt elementele ce vor face din eveniment un adevarat spectacol de neuitat.

Incepand cu aceasta saptamana, toti cei care doresc sa participe la acest eveniment isi pot lua bilete de la sediul OneBeat Dance Studio (Str. Verzisori, nr 7), de la magazinul OneBeat Fashion (Calea Dudesti, nr 140) sau de la reprezentantul Gala Balurilor din liceele participante – lista aici. Pretul unui bilet este de 30 lei, iar accesul la eveniment se face incepand cu ora 18:00.

gala-balurilor-licee-2013-afis

Concurs “Cel mai cool bal de boboci Gala Balurilor by AXE” 2013

In cadrul evenimenintului, dupa luni intregi de pregatiri, echipele de organizare ale celor 42 de baluri de boboci participante la evenimentul “Gala Balurilor by AXE 2013” (printre care se afla licee precum: Colegiul National Bilingv George Cosbuc, Colegiul National Mihai Eminescu, Colegiul National Gheorghe Lazar si Colegiul National Ion Creanga) vor fi, in sfarsit, premiate pentru munca asidua depusa in organizare balului lor.

Concursul “Miss Gala Balurilor by AXE” 2012 – 2013

Cele 26 de fete participante la concursul de frumusete au fost selectate dintre castigatoarele unei diademe de Miss din cadrul balurilor de boboci.

In ziua evenimentului, din cele 26 de fete, vor fi alese 11 fete ce vor intra in semifinale,iar o a 12-a fata va intra automat in semifinale ca urmare a castigarii titlului de “Miss Popularitate AXE EXCITE” (concurs online ce se va organiza pe pagina de facebook Efectul Axe – www.facebook.com/efectulaxe). Fiecare dintre cele 12 semifinaliste va purta o rochie reprezentativa pentru cele 12 luni ale anului, iar in finala vor intra doar 4 fete ce vor defila in rochii tematice – Apa, Foc, Aer, Pamant. Marele premiu pentru “Miss Gala Balurilor by AXE” va fi aparitia pe coperta revistei Bravo, un check de 500 de euro si o excursie in Grecia plus multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri