Gala Balurilor by AXE 2013 – evenimentul anului pentru liceeni. Vino sa-ti sustii boboaca favorita!

martie 12th, 2013, 2.343 views Comenteaza

Data: 15 martie 2013, ora 18:00

Locatie: Princess Club (Str. Sergent Constantin Ghercu, nr 24 – harta aici),

Gala Balurilor by AXE 2013 va avea loc vinerea aceasta in Club Princess din Bucuresti.

 

Sute de liceeni sunt asteptati la eveniment unde vor avea parte de show-uri ale celor mai tari trupe din Bucuresti, prezentari de moda neconventionale, concerte si aparitii ale celor mai in voga artisti autohtoni si unde isi vor sustine candidate in concursul pentru titlul de “Cea mai frumoasa boboaca – Gala Balurilor by AXE” din Bucuresti dar si liceului pentru trofeul de excelenta in organizarea unui bal de bal de boboci.

Pe scena vor urca Connect-R, Matteo, Radio Killer si DJ Rynno & Silvia.

Bilete la petrecerea anului pentru liceeni se pot cumpara de la sediul OneBeat Dance Studio (Str. Verzisori, nr 7), de la magazinul OneBeat Fashion (Calea Dudesti, nr 140) sau de la reprezentantul Gala Balurilor din liceele participante – lista aici.  Pretul unui bilet este de 30 lei, iar accesul la eveniment se face incepand cu ora 18:00.

Miercuri (13 martie) la ora 00:00 se va inchide concursul online de popularitate MISS GALA BALURILOR organizat pe pagina de facebook Efectul AXE (www.facebook.com/efectulaxe). Platforma de voting “Miss Popularitate” face parte din proiectul Gala Balurilor by AXE si urmareste sa devina un loc de intalnire intre tinerele concurente si sustinatorii lor. Fetele, machiate si aranjate de salonul Rynna Beautylicios, au realizat o sedinta foto de 14 ore, iar rezultatul puteti sa-l vedeti mai jos (gasiti mai multe poze pe www.galabalurilor.ro)

popularitate

Cele 26 de fete participante la concursul de frumusete au fost selectate dintre castigatoarele unei diademe de Miss din cadrul balurilor de boboci.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri