Guess Who, Spike si Grasu XXL fac show la CLSD 2010

mai 27th, 2010, 3.703 views Comenteaza

Cupa Liceelor la StreetDance se anunta si anul acesta incendiara: 32 de trupe de liceeni se lupta la etapa pe Bucuresti, programata pentru 12 iunie, pentru a-si castiga locul in Finala Nationala de pe 13 iunie. Iar de show se vor ocupa, cu rime alese, Guess Who si Spike, care ridica publicul in picioare la etapa pe Bucuresti, in timp ce Grasu XXL va aduce o finala cu… greutate!

Esti licean? Esti innebunit dupa tot ce inseamna urban? Vrei sa-i vezi pe cei mai tari dansatori de street-dance ai tarii si sa-i auzi in concert pe trei grei ai muzicii hip-hop? Atunci pe 12 si 13 iunie, ia-ti gasca si veniti la Jet Set Events Hall, incepand cu orele 12:00, pentru ca CLSD revine in Bucuresti!

Pe 12 iunie, Guess Who si Spike fac atmosfera alaturi de cele peste 30 de trupe de liceeni inscrise in competitie, promitand tuturor o dupa-amiaza in stil mare. Muzica buna, distractie si miscari ametitoare de dans… toate acestea sunt preludiul pentru mult-asteptata finala nationala!

Ma bucur ca ii vom cunoaste pe liceeni din Bucuresti. Sigur va fi mare distractie sambata, la Cupa Liceelor,  pentru ca le pregatim un concert  de care sa-si aduca aminte”, promite Guess Who.

Pe 13 iunie, Grasu XXL va asteapta alaturi de ocupantii podiumurilor locale din Constanta, Bistrita, Galati, Brasov si Bucuresti la un spectacol de zile mari. Petrecerea continua in Piata Constitutiei, unde Alex Velea va da intalnire tinerilor la Summer Start Flash Mob.

Finala Nationala va incheia editia de anul acesta a Cupei Liceelor la Street Dance, reunind cei mai buni tineri dansatori din patru judete si Municipiul Bucuresti.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri