IDO, cea mai mare competitie de dans a momentului asteapta perechile talentate de Couple Dance

martie 24th, 2016, 1.838 views Comenteaza

Campionatul National IDO editia 2016 organizat de scoala de dans Stop and Dance este sansa cuplurilor talentate de dansatori sa isi arate compatibilitatea si pasiunea pentru dans in fata unui juriu international. Cuplurile sunt asteptate pentru a crea momente cu adevarat magnetice de salsa, bachata, carribean show, salsa shine sau latino show in aceasta competitie care trimite cei mai buni dansatori sa reprezinte Romania la competitia Europeana IDO de acest an.

Pe data de 9 Aprilie 2016, campionatul national IDO organizeaza concursul de Couple Dance, dans in pereche pentru cele mai elegante si captivante discipline de dans din aceasta categorie. Tu si partenerul/partenera ta veti avea ocazia sa dansati in fata unui juriu consacrat, format din nume sonore in lumea dansului international precum vicepresedintele International Dance Organization (I.D.O) dr Klaus Hollbacher din Austria sau Ansell Chezan, directorul United Kingdom Alliance of Professional Teachers of Dance din Marea Britanie. Sansa de a reprezenta Romania la Campionatele Europene IDO este sansa de a va face remarcati in lumea dansului, o poarta deschisa catre marile scene ale lumii. Trebuie doar sa va inscrieti si aveti la dispozitie cateva minute sa demonstrati ca meritati cu adevarat aceasta oportunitate ce v-ar putea transforma pasiunea pentru dans in stil de viata.

slide-algemeen2

Regulile sunt simple, accentul se pune pe talent si prezenta, pe pasiune si dedicatie, pe povestea pe care tu si partenerul/partenera o creati in pasi de dans.

Juriul va evalua coreografia, modul in care este folosita intreaga scena, pastrarea ritmului, interpretarea artistica a muzicii, elementele tehnice si imaginea de ansamblu.

Determinarea diviziei de varsta la dansatorii in cuplu

Pentru a oferi sanse egale tuturor dansatorilor care participa la Campionatul de dans IDO, organizat in datele de 9 si 10 aprilie 2016, organizatorii vor imparti participantii pe grupe de varsta.

Grupele de varsta sunt: copii mini, pana la 7 ani, copii 7-12 ani, juniori 12-15 ani, adulti 1 de la 16-30 de ani si adulti 2 cu varsta de 31+ ani.

Impartirea pe categorii va fi determinata de anul de nastere al celui mai in varsta dintre cei doi. Un partener poate fi cu nu mai mult de doi ani mai tanar decat limita inferioara a categoriei de varsta in care cuplul va dansa, iar diferenta de varsta dintre parteneri nu poate depasi 3 ani.

Toate cuplurile de dansatori care respecta aceste reguli si sunt pasionati de salsa, bachata, carribean show, salsa shine sau latino show sunt asteptate sa se inscrie in concurs incepand cu data de 1 martie si pana la 31 martie. Concursul va avea loc la Centrul Sportiv Apolo, din Bucuresti.

Participantii beneficiaza de oferte speciale de cazare la Rin Grand Hotel.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri