Incepe ESDU DanceStar Romania 2013

februarie 4th, 2013, 2.548 views Comenteaza

Mai sunt 20 zile pana la cea mai asteptata competitie de dans a inceputului acestui an: ESDU DanceStar Romania 2013, organizata sub egida European Dance Union. Cei care nu au apucat sa se inscrie o mai pot face pana pe data de 15 februarie, direct pe site:  http://www.esdu.org/dancestar/romania.  

Reprezentanti ai celor mai bune scoli de dans din tara, trupe de dans si dansatori individuali vor intra in competitie pentru a castiga dreptul de a reprezenta Romania la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 ce va avea loc in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

ESDU DanceStar Romania 2013

Competitia  ESDU DanceStar Romania 2013, aflata la cea dea IV-a editie, va fi organizata de Ars Nova, alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9, in data de 23 februarie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Cei mai talentantati dansatori din tara vor performa pe o scena profesionala iar competitia va fi jurizata de un juriu competent si impartial. Dansatorii au la dispozitie mai multe sectiuni la care se pot inscrie pentru a incerca sa convinga juriul, format din profesionisti, ca merita sa reprezinte Romania la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013.

Astfel, ESDU DanceStar Romania 2013 ofera participantilor posibilitatea de a alege din urmatoarele sectiuni: Dans Modern/ Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

ESDU DanceStar Romania  2013

Despre ESDU

Comunitatea ESDU a fost infiintata in urma cu aproximativ 15 ani, in Austria, de catre Prof. Nora Mackh. ESDU inseamna in primul rand dans, arta, cultura dar si competitie. Pentru cei care fac parte din comunitatea ESDU dansul reprezinta atat o pasiune cat si un mod de viata.

Competitiile organizate de ESDU – European Dance Union in fiecare an reusesc sa creeze standarde noi in ceea ce priveste dansul. Turneurile ESDU ofera fiecarui dansator experienta de a se afla pe o scena de concurs si reunesc profesori si elevi care ajung sa faca schimb de idei si de experiente personale, inchegand adevarate prietenii.

 

Contact

Informatii suplimentare:

Tel: 0726.339-119

Email: esdu@arsnova.ro

Web: http://www.esdu.org/dancestar/romania

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri