Doar o saptamana in care te mai poti inscrie la Cupei Liceelor la StreetDance

februarie 1st, 2011, 4.882 views Un comentariu

Inscrierile la editia din acest an a Cupei Liceelor la StreetDance au intrat pe ultima suta de metri. A mai ramas doar o saptamana la dispozitie. In plus, s-a dublat si valoarea totala a premiilor. Acum, tu si trupa ta puteti castiga premii, in cash si produse, in valoare de 20.000 $. 

Cum te poti inscrie: intra pe www.cupaliceelor.streetdance.ro si completeaza formularul pentru judetul in care se afla liceul tau.

Data limita pana la care trupele de liceeni se pot inscrie in cea mai cool competitie de street-dance a tarii este 5 februarie 2011.

streetdance cupa liceelor

Liceenii trebuie sa-si alcatuiasca o trupa avand minim 4 si maxim 10 membri, alaturi de care sa pregateasca mai multe momente artistice respectand cerintele impuse de organizatori si disponibile pe website-ul oficial, la adresa http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament/probe.html

Apoi, nu mai este decat un simplu pas pentru ca trupa sa intre in concurs: completarea formularului aferent judetului de care apartine liceul reprezentat.

Pana in acest moment, peste 70 de trupe au spus „DA” provocarii lansate de OneBeat Dance Studio si partenerii sai. Acestea vor urca pe scena in Bucuresti, Iasi, Galati, Constanta, Brasov si Bistrita, pentru a arata ca merita sa-si reprezinte liceul si judetul in Marea Finala Nationala, ce va avea loc pe 12 martie in Princess Club din capitala.

Review-uri (1)

  1. Agentie Nunta spune:

    anul trecut, daca nu ma insel, au fost premii mult mai mari!!

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri