Romanca Ioana-Lucia Ghivercea a luat locul 1 la “Dance World Cup-Paris”

iulie 12th, 2011, 4.695 views 3 comentarii

Craioveanca Ioana-Lucia Ghivercea a castigat locul 1 la “Dance World Cup-Paris”.  Sub inaltul patronaj al Clubului Royal de Yahting din Anglia, s-a desfasurat finala Dance World Cup- 2011 in NewPortBay Convention Center din Disneyland Paris (28 iunie-3 iulie). Alaturi de alte 28 de tari participante si 105 scoli de dans, Romania a fost reprezentata de micuta Ioana-Lucia Ghivercea sub indrumarea renumitei coregrafe Adina Cezar, pentru prima data in competitie la Paris.

Copila a participat la 2 sectiuni de concurs: balet si dans contemporan, cu coregrafii semnate Emilian Belcin si Adina Cezar.

Dupa prima intrare in concurs la sectiunea balet a obtinut locul trei pentru Romania, iar dupa a doua intrare locul 1 la sectiunea dans contemporan .

Concursul a urmat finalei IFMD din Veszprem unde micuta a obtinut 5 premii: 2 premii 1 ,2 premii 2 si un premiu special pentru talent si executie tehnica.

Sursa: http://romaniapress.ro


Review-uri (3)

  1. NTatiana spune:

    Buna ziua tuturor Romanilor, FELICITARI ROMANCEI NOASTRE IOANA – LUCIA GHIVERCEA !!! Sper ca intr-o buna zi sa deschida scoala ei proprie de dans de inalta performanta cu reprezentante in cele mai mari capitale ale Europei si de ce nu si pe alte continente!!! SUCCES PE VIITOR !!! Caut profesor de dans pentru a deschide o scoala de dans ( atat ball-room dances cat si toate dansurile latino ) in orasul Cork, Republica Irlanda ( aici nu au nici o scoala de dans ca lumea …si se plateste bine pentru cursuri bune de dans ) ; ma puteti contacta la tel. + 353 876 114 390 ; va multumesc

  2. mara spune:

    da felicitari lui stefan florescu care o sustine in rest de talent si restul veti vedea ca steaua ei apune .

  3. maya spune:

    Care talent ?Numai un necunoscator poate spune ca in acest ”caz” e vorba de talent ! Cata dreptate ai , Mara !

Review-uri (3)

Cele mai noi stiri