Lilou, dublu campion mondial de breakdance, vine in Romania

ianuarie 26th, 2011, 3.573 views Comenteaza

Dublu campion mondial de breakdance, in cadrul Red Bull BC One, Lilou, vine in Romania pentru proiectul Red Bull Under My Wing, sustinand doua workshopuri pentru breakdancerii romani.

Cunoscutul B-boy vine la Bucuresti in perioada 3-4 februarie pentru a impartasi experienta dansatorilor romani. Workshop-urile vor fi adresate atat incepatorilor, cat si celor intermediari / avansati in ale breakdance-ului.

Lilou este singurul dansator care a cucerit de doua ori titlul mondial in cadrul competitiei Red Bull BC One. Lilou face parte din trupa Red Bull BC One All Star, alaturi de alti breakdanceri celebri in intreaga lume, precum Roxrite, Taisuke, Ronnie, Pelezinho, Hong 10 si Cico.

Lilou cocheteaza cu lumea dansului de la 12 ani, fiind fascinat de miscarile rapide ale altor dansatorilor profesionisti pe care ii urmarea la televizor.

Daca vrei sa te numeri printre cei 30 de dansatori prezenti la workshopul de incepatori sau printre cei 30 de dansatori intermediari / avansati, grabeste-te si completeaza formularul. Cu cat il trimiti mai repede, cu atat vei avea sanse mai mari sa fii aproape de una dintre legendele mondiale ale breakdance-ului.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri