Lord Of The Dance, show la Bucuresti – 13 octombrie

octombrie 6th, 2012, 1.840 views Comenteaza

Pe 13 Octombrie 2012 Lord Of The Dance va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru a sustine un spectacol fascinant, creat de Michael Flatley! Cel mai grandios show din istoria divertismentului revine la Bucuresti! Cu o poveste noua si o coregrafie fabuloasa, dar cu acelasi talent uimitor, dansatorii irlandezi le dau din nou intalnire romanilor!

Irlandezii ii vor incanta si in acest an pe bucuresteni! Ei au mai fost in tara noastra si in ultimii ani, ultimele 2 turnee (din 2010 si 2011) fiind organizate tot de Project Events. In fiecare an Lord Of The Dance se reinventeaza astfel ca spectacolul de anul acesta va fi unul cu totul nou si special.

An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc in Romania magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine si rau, toate transmise publicului in limbajul universal al dansului, magie ce reuseste de fiecare data sa umple salile si sa smulga aplauze frenetice din partea publicului roman si nu numai!

Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine si titlul de cel mai rapid dansator de step, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda. A primit din partea Guiness Book premiul pentru Cele mai rapide picioare din lume, urmand ca mai tarziu sa i se acorde si titlul pentru Cel mai bine platit dansator. Pe langa faptul ca este dansator, coregraf, regizor, producator, scriitor, flautist, prezentator TV, Michael Flatley este si campion la…box! In 1975 a castigat The Chicago Golden Gloves Championship! Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului sau, pe care o impartaseste prin show-urile create si produse de el: Riverdance, Lord Of The Dance, Feet Of Flames si Celtic Tiger!

LOCATIE : SALA  PALATULUI

DATA : 13 OCTOMBRIE , ORELE 20:00 si 16:00

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 300 lei: categoria VIP

– 250 lei: categoria 1

– 200 lei: categoria 2

– 150 lei: categoria 3

– 100 lei: categoria 4

– 50 lei: categoria 5

 

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri