Mega Spectacol de Gala – peste 200 de dansatori

iunie 11th, 2015, 1.846 views Comenteaza

200 de dansatori de toate varstele si peste 10 stiluri de dans! Pasiune, ambitie si profesionalism cu TDC! Te invitam la un Mega Spectacol de Gala!

Dansatorii Total Dance Center, amatori si profesionisti, vor pune in scena o gama variata de stiluri de dans: de la Balet, Dans Contemporan si Streetdance, la Bellydance, Latino si Zumba. Nu vor lipsi nici dansurile populare, dansurile irlandeze, Tango-ul sau dansul de caracter.

afis-gala

Vedetele scenei vor fi cursanti de toate varstele: de la 3 ani pana la cei mai curajosi adulti, pasionati de o viata plina de miscare si de beneficiile inegalabile pe care le ofera DANSUL.

Ei sunt acei oameni care au spus DA miscarii, sanatatii si unui stil de viata activ. Tot ei sunt cei care au spus un NU hotarat monotoniei, stresului si pseudo-hobby-urilor tehnocratice.

Pentru majoritatea, dansul a devenit mai mult decat un hobby, face parte din viata lor si este prietenul care ii ajuta sa se destinda, sa se distreze, sa se exprime si sa se intareasca fizic, dar mai ales psihic!

Noi, instructorii lor, i-am sprijinit sa se descopere, sa se dezvolte si sa iubeasca aceasta latura artistica. Pe unii dintre ei am reusit sa-i ridicam la nivelul de performanta. Au obtinut succese, premii si momente de neuitat.

Cea mai mare reusita a activitatii noastre este prietenia pe care o sadim in fiecare persoana care ni se alatura si modul in care reusim reciproc sa ne imbunatatim vietile!

Va invitam sa urmariti evolutia talentelor pe scena Casei de Cultura, intr-un spectacol dedicat celei mai vorbite limbi de pe planeta – Dansul!

Duminica 5 iulie 2015, ora 18.00

Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta

Bilet: 30 lei. Copiii pana in 13 ani (inclusiv): 20 lei

Pt. rezervari: 0728.451.038.”

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri