Nu rata sansa de a participa la cel mai mare concurs de dans pentru Performing Arts

martie 31st, 2016, 1.952 views Comenteaza

IDO – International Dance Organization este unul dintre cele mai mari concursuri de dans organizate in tara anul acesta. Poti participa daca dansezi sau urmezi un curs de dans pe urmatoarele discipline: break dance, street dance, hip hop, salsa, bachata, carribean show, balet, bollywood, jazz si multe altele.

Dansatori din toata tara sunt asteptati pentru a nu rata sansa de a-si demonstra pasiunea pentru dans si tehnica dobandita in ani de antrenamente, intr-un spectacol care va tine spectatorii cu sufletul la gura.

Editia anului 2016 IDO are loc pe data de 9 si 10 aprilie. In cadrul concursului, copii si adulti isi vor testa talentul in categorii solo, duo si grupuri in diverse discipline de dans pentru a ridica publicul in picioare si a obtine bine meritatele aplauze.

dance-poster

Campionatul National IDO este organizat in Romania de scoala de dans Stop and Dance pentru a oferi tuturor dansatorilor pasionati de acest stil de viata sansa de a-si arata determinarea in fata unui juriu international. Castigatorii editiei nationale vor reprezenta Romania la competitia Europeana IDO din 2016.

Demonstreaza pe data de 10 aprilie ca inima ta bate pe ritmuri captivante de muzica in categoria performing arts, unde iti poti arata talentul in interpretarea categoriilor de concurs:

Arata tot ce poti in fata unui juriu cu renume consacrat in intreaga lume a dansului. Concurentii vor fi jurizati de catre vicepresedintele International Dance Organization din Austria dr Klaus Hollbacher, arbitru international IDO din Marea Britanie Chezan Ansel, Simona Veselinovska membru al asociatiei de dans modern din Macedonia, Ilija Karadakoski secretar general al asociatei de dans modern din Macedonia si multi altii.

Sansa de a reprezenta Romania la Campionatele Mondiale Europene IDO este o oportunitate care deschide nenumarate posibilitati in lumea dansului. Pune in scena un spectacol unic, o interpretare care sa transmita in miscari de dans pasiunea pentru disciplina aleasa si ai sansa de a te face cunoscut/a in intreaga lume.

Taxe de inscriere si participare pentru IDO

Inscrierile pentru cel mai mare concurs de dans din aceasta perioada incep de pe data de 1 martie si se incheie pe 31 martie. Persoanele care doresc sa se inscrie trebuie sa achite o taxa de 50 de lei pentru prima participare si inca 20 de lei pentru fiecare participare suplimentara. Taxa reprezinta inscrierea unui singur dansator, o intrare in concurs.

Dansatorii si reprezentatii clubului au acces gratuit in sala. Accesul se face pe baza bratarilor primite din partea organizatorilor.

Spectatorii au acces in sala in urma achizitionarii de bratari. Pretul unei bratari difera in functie de momentul in care este cumparata: 15 lei acces pentru zi – pentru comanda plasata cu 7 zile inaintea competitiei si 20 de lei pentru o zi pentru bratarile cumparate in ziua concursului.

Competitia IDO se va desfasura in Bucuresti la Centru sportiv Apolo din Bulevardul Energeticienilor nr. 5, sector 3 in conformitate cu regulamentul International Dance Organization (I.D.O.) organizat in Romania de scoala de dans Stop&Dance.

Nu rata sansa de a te face remarcat in lumea dansului prin talent, pasiune si dedicatie. Arata lumii intregi o atitudine de invingator. Scena iti apartine.

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri