O viata sanatoasa si fericita prin dans

noiembrie 9th, 2011, 2.618 views Comenteaza

Cu totii stim ca practicarea unui sport de echipa in mod organizat poate face bine copilului in mai multe feluri. Pentru cei mici este imperios necesar sa faca miscare pentru o dezvoltare armonioasa fizica (a oaselor, a inimii, a muschilor), dar si psihica (capacitatea de a lucra in echipa, de a comunica cu ceilalti, de a socializa si de a se imprieteni cu persoane de varsta lor).

De multe ori, sporturile traditionale precum fotbalul, baschetul sau handabalul sunt primele optiuni pentru parintii care vor sa-si inscrie copiii la un sport. O noua optiune, care in multe tari occidentale a ajuns sa fie chiar terapie alternativa pentru copiii cu sau fara probleme de sanatate, este dansul.

Cursurile de dans sunt o activitate care sa ii ajute sa creasca frumos din punct de vedere fizic, dar si psihic. Un colectiv adecvat poate dezvolta capacitatile unui copil de a socializa, de a se imprieteni cu alti copii, de a lucra in echipa si de a avea incredere in ceilalti. Prin dans, cei mici pot ajunge sa scape de inhibitii, sa fie mult mai comunicativi si deschisi oricarui tip de activitate si implicit sa reuseasca sa isi dezvolte abilitati benefice pe tot parcursul vietii. Nu in ultimul rand cursurile de dans duc la evitarea unei educatii negative, antisociale datorate contactului cu un anturaj neadecvat. La cursurile de dans vor invata sa respecte coregraful si regulile unui sport organizat pe echipe si isi vor strange in jurul lor o comunitate de prieteni cu aceleasi pasiuni ca si ei.

De asemenea, cursurile de dans pot fi raspunsul cautat de parinti daca la ora actuala copilul isi petrece ore in sir in fata calculatorului, indiferent ca e vorba despre o consola de jocuri sau calculator, daca sta pe Facebook sau Yahoo Messenger.

OneBeat Dance Studio, una dintre cele mai prestigioase scoli de dans din Bucuresti are in desfasurare cursuri de dans pentru copii si adolescenti sub indrumarea unei echipe tinere, dar cu experienta. Cu timpul, aceste cursuri au contribuit la o crestere armonioasa a copiilor din toate punctele de vedere si la dezvoltarea pasiunii lor pentru dans care a crescut exponential curs dupa curs.  De aceea cei mai buni 13 copii au fost alesi pentru formarea unei echipe sub numele de Jackpot Kids, echipa a carei membri sa creasca si sa se formeze impreuna, sa dezvolte dansul si sa duca mai departe acest “microb”, participand la emisiuni TV, concursuri, evenimente si tabere de dans.

Membrii trupei de dans care se afla sub tutela coregrafei Naltabar Lorena, stimulati de curiozitate si pasiune au participat la tabere precum Dance Camp Romania 2011 si concursuri la care au castigat nu numai experienta, ci si locurile 1, 2 sau 3. Bineinteles ca sprijinul parintilor a fost nelipsit in toata aceasta perioada, ba chiar mai mult, acestia au devenit sustinatori infocati ai trupei de dans, ai scolii de dans si partinitori ai activitatilor desfasurate.

OneBeat Dance Studio invita parintii sa ii inscrie pe cei mici la cursurile scolii de dans pentru a se dezvolta atat fizic cat si psihic, pentru a isi descoperi abilitati, pentru a invata lucruri noi si interesante care ii vor ajuta sa-si largeasca orizontul, sa inteleaga mai bine viata de zi cu zi, sa socializeze si sa-si faca noi prieteni si pentru a se bucura de privilegiul de a alege singuri drumul pe care vor sa-l urmeze mai departe.

Programul cursurilor de dans pentru copiii se gaseste pe site-ul www.streetdance.ro iar inscrierile se pot face telefonic la numarul 0372.784.047 / 0735.169.358 sau la e-mailul office@onebeat.ro

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri