Preselectii la “Dansez pentru tine”! Afla unde si cand!

ianuarie 13th, 2011, 4.056 views Comenteaza

Sambata, 15 ianuarie, de la ora 10.00, la Teatrul Nottara din Bucuresti vor avea loc preselectiile pentru cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”.

Emisiunea va incepe din primavara, la Pro TV.

Toti cei care isi doresc sa intre in ringul emotiilor si sa implineasca prin dans visul unei persoane dragi sunt asteptati la Teatrul Nottara sa danseze si sa-si spuna povestea in fata juriului in care vor fi, printre altii, temutul Mihai Petre si coordonatorul baletului si al coregrafilor emisiunii, Edi Stancu.

Pretendentii la statutul de concurent “Dansez pentru tine” vor avea parte live de incurajari de seama de la fosti participanti carora emisiunea le-a schimbat viata si care vor sa povesteasca celor care nici nu indraznesc sa spere ca se pot intampla minuni atunci cand iti doresti cu adevarat.

Cu mic cu mare, posibilii concurenti sunt asteptati din toate colturile tarii sa sustina o proba de dans in fata juriului preselectiei si sa-si povesteasca visul pentru care isi doresc sa intre in concurs.

La inscriere, concurentii trebuie sa aiba un act de identitate, iar in cazul minorilor este nevoie de acordul unui tutore legal.

Sursa: Stirile Pro TV


Review-uri (0)

Cele mai noi stiri