Radu Valcan si Madalina Draghici vin la „Dansez pentru tine”

aprilie 20th, 2010, 5.299 views Un comentariu

Madalina Draghici si Radu Valcan, protagonistii celui mai recent proiect MediaPro Pictures care va fi difuzat, din aceasta toamna la ACASA, vor urca pe ringul visurilor la Dansez pentru Tine.

Piesa aleasa se numeste “Iubesti un vis”, e interpretata de Adrian, pe versurile si muzica lui Ionut Radu si este cea care va fi pe genericul productiei de laACASA, o povestea de iubire dintre un arab si o romanca.

Pentru Radu experienta din ringul de la “Dansez pentru tine” nu este o premiera, el fiind concurent editia trecuta. “Am inceput deja repetitiile de 3 zile si am febra musculara. Am norocul sa lucrez din nou cu Doina Botis, o coregrafa de exceptie care ma cunoaste foarte bine. Va fi un dans frumos, mai ales ca dansam pe o piesa superba pe care atat eu, cat si Madalina o stim de la filmarile pentru noua productie MediaPro Pictures din Egipt”, spune Radu Valcan.

Radu si Madalina pregatesc intens coregrafia pentru un dans contemporan. “Avem cateva prize mai dificile si este greu pentru amandoi mai ales ca niciunul din noi nu este dansator profesionist. Sunt insa convins ca totul o sa iasa foarte bine mai ales ca Madalina este foarte curajoasa si are mare incredere in mine. In plus luptam pentru un om, pentru o viata si asta merita tot efortul din lume”, spune Radu.

Aflata la primul ei contact cu ringul de la “Dansez pentru tine” Madalina Draghici se bazeaza pe experienta colegului si partenerului ei. “Ma bazez pe Radu pentru ca are experienta in acest domeniu si asta se simte la repetitii. Nu ma asteptam sa fie asa de greu, eu nu am mai dansat in felul acesta niciodata si mi se pare dificil. In acelasi timp imi place foarte tare. Sunt foarte ambitioasa si vreau ca totul sa iasa perfect, vreau sa avem un dans greu care sa iasa foarte bine. Ne ajuta foarte mult si piesa pe care vom dansa, iubesc acest cantec, face parte din sufletul meu si ne ajuta foarte mult. Vom dansa din suflet pentru a ajuta un om. Si nimic nu e prea mult, niciun efort nu e prea mare pentru aceasta cauza”, marturiseste Madalina.

Sursa: Stirile PRO TV

Review-uri (1)

  1. oana spune:

    radu urasc madalina cool

Review-uri (1)

Cele mai noi stiri