Reduceri de 50% la cursurile noi de dansuri latino de la Corazon Latino Dance Academy si Total Dance Center

noiembrie 19th, 2013, 2.410 views Comenteaza

CORAZON LATINO DANCE ACADEMY BUCURESTI si TOTAL DANCE CENTER initiaza un curs nou si captivant de dansuri latino – salsa, bachata, kizomba si tango argentinian – in Constanta, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Cine sunt instructorii ?

Corazon Latino Dance Academy este o scoala de prestigiu din Bucuresti care, in cei 10 ani de activitate, plina de pasiune si profesionalism, a reusit sa promoveze cultura dansului Sud-American si sa desfasoare cursuri de dans, in nu mai putin de 10 orase ale tarii: Bucuresti, Galati, Braila, Iasi, Focsani, Buzau, Ploiesti, Brasov, Pitesti …acum si in Constanta !

CLDA este un adevarat promoter al dansurilor latino-americane, organizand de asemenea evenimente de specialitate, la nivel national:

– Campionatul National ”Bachata Stars Romania”

– Campionatul National “Salsa Stars Romania”

– Competitie Nationala “Latin Spirit Dance Cup”

Si nu se opresc aici ! In vara anului 2014, CLDA va organiza festivalul “Lovers Dance Fest” in Constanta.

” IMPREUNA CU NOI MEREU IN RAND CU CEI MAI BUNI ! ” – Ovidiu – Profu’ de Salsa

 

Cand si unde au loc cursurile ?

Cursurile vor incepe pe data de 24 noiembrie si se vor desfasura in fiecare duminica, intre orele 18.15 – 20.15 (2 ore) in sala de dans a scolii Total Dance Center. De la 20.30 va urma partea cea mai placuta a cursului si anume “Practice Party” intr-o locatie distincta, unde veti avea sansa sa puneti imediat in aplicare ceea ce deprindeti la curs si sa va bucurati de o seara distractiva petrecuta intr-o atmosfera relaxanta, animata de ritmuri latino !

 

Oferta speciala ?

Bineinteles !… cu ocazia aniversarii a 10 ani de Corazon Latino Dance Academy in Romania, beneficiezi la inscriere  de urmatoarea oferta speciala: 50 % reducere la abonament in prima luna!

 

Curs-salsa-bachata

 

Pt inscrieri si alte detalii:

0735 518 551 (Corina) – www.total-dance-center.com

0729 210 222 (Ovidiu) – www.danseazasalsa.ro

TE ASTEPTAM CU DRAG SA PATRUNDEM IMPREUNA IN LUMEA FASCINANTA A DANSURILOR LATINO !

Review-uri (0)

Cele mai noi stiri