Salsa Galaxy

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 3

3 review-uri

Oferta cursuri de dans:

Cursurile de salsa se desfasoara de 8 ori pe luna (1h30min/curs) la care se adauga cele 4 sesiune de practice (ce se desfasoara Sambata in fiecare weekend) si extra-classurile  ce sunt programate la inceputul fiecarei luni. In cadrul acestor cursuri vei invata toate stilurile de dans: salsa, bachata (din prima luna), merengue (din a 3-a luna), rueda de casino (din a 3-a luna), cha-cha (din a 4-a luna). Pe langa stilurile de dans vei mai invata si elementele de baza pentru styling, piruete, muzicalitate and body movement. Pentru a descarca programul cursurilor mergi pe pagina principala.


Cursurile de contemporary jazz se desfasoara de 8 ori pe luna (1h30min/curs). In cadrul acestor cursuri vei invata sa-ti cunosti corpul si sa-i descoperi secretele si limitele ce pot fi depasite. Dansul contemporan a aparut ca o deviatie a Baletului Clasic. Din punct de vedere tehnic, este mult mai liber in miscare si permite atat dansatorului cat si coregrafului sa exprime ceea ce simt fara a avea limitele de miscare pe care baletul clasic le impune.


Extra-class-urile se desfasoara in weekend-uri, de regula Sambata de la 14:30 si/sau Duminica de la 16:45 la studio-ul nostru din strada Lipscani. Uneori desfasuram si 2 sau chiar 3 extra-class-uri intr-un singur weekend. Mai multe informatii despre extra-class-uri se regasesc atasate la inceputul fiecarei luni in sectiunea Extra-Class-uri. Aceste cursuri sunt bonusuri pentru cursantii nostri cei mai dedicati dansului.


Sesiunile de Practice se desfasoara in fiecare Sambata intre 16:30 si 19:30.

Practice este locul unde toti cursantii SalsaGalaxy se intalnesc sa exerseze pasii/figurile si miscarile invatate in timpul cursurilor si sa-si imbunatateasca stilul de dans. In timpul practice-ului ai sansa de a cunoaste alti cursanti (incepatori, intermediari sau avansati).

Intalnirile au loc la Studio-ul Euro Dance (Str. Lipscani, nr. 12, vis-a-vis de Magazinul Victoria, deasupra Restaurantului City Grill, intrarea prin Hostel Miorita).


Cursuri private

Integem ca din cauza timpul sau a altor situatii nu este posibil sa iei parte la cursurile noastre. Pentru aceste situatii si mai ales pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca nivelul intr-un timp mai scurt, suntem deschisi sa va indrumam catre cursurile private cu unul dintre instructorii nostri.

Un curs privat este focusat pe personalitatea, capacitatea si potentialul respectivului cursant de a invata figuri, tehnica, elemente de body movement si altele. Timpul cursurilor private este flexibil si poate fi stabilit in functie de programul tau. Fiecare instructor in parte are strategia si metoda lui de predare. Pentru mai multe informatii si taxe contactati-ne la numerele de telefon postate mai jos.


Workshop-uri pentru companii

SalsaGalaxy poate sa personalizeze orice workshop sau serie de workshop-uri potrivit nevoilor dumneavoastra. Workshop-urile pot varia de la predarea elementelor de baza pana la coregrafierea echipelor specifice evenimentelor corporate.

Pentru workshop-uri corporate si evenimente va rugam sa luati legatura direct cu noi.

Email: dragos@salsagalaxy.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Dragos: 0726.530.650 (dupa ora 11:00 a.m.)

Dana: 0721.739.278

Raluca: 0724.572.944

Romy: 0721.929.772


Tarife:

 • pretul abonamentului lunar (atat pentru salsa cat si pentru contemporary jazz) este de 150 RON pe luna.
 • daca esti incepator primesti un pret special de 260 RON pentru plata abonamentului pe 2 luni.
 • daca nu ai posibilitatea de a ajunge la toate cursurile, pretul unei singure ore de curs (1h30min) este de 25 RON si 30 RON (pentru 1 extra-class).
 • daca vrei sa iei parte la petrecerile organizate de scoala noastra te rugam sa verifici Wall-ul de pe pagina Acasa.
 • daca doresti cursuri private cu unul dintre instructorii nostri, contacteaza-ne direct.

Nota: cursurile obisnuite / extra-class-urile se desfasoara intrea orele stabilite in program (18:45 – 20:15 si 20:30 – 22:00 pentru cursuri obisnuite / 14:30 – 15:30 si 15:30 – 16:30 pentru extra-class-uri) cu conditia ca minim 6 cursanti sa fie prezenti la ora inceperii cursului respectiv. In situatia in care la inceputul cursului respectiv nu sunt prezenti minim 6 cursanti, cursul nu se va desfasura.


Contact:

Telefon: 0726.530.650 (Dragos), 0724.572.944 (Raluca), 0721.739.278 (Dana), 0721.929.772 (Romy)

E-mail: inscrieri@salsagalaxy.com

Site: www.salsagalaxy.com

Adrese:

Studioul Euro Dance (Str. Lipscani, nr. 12, vis-a-vis de Magazinul Victoria / deasupra Restaurantului City Grill, intrarea se face prin Hostel Miorita).

Studioul Music Fame (Calea Vitan 23 C, demisol, sector 3, Bucuresti / in cladirea Vitan Center – intrarea prin parcare)


17.514 views

Review-uri (3)

 1. Magy Samalo spune:

  se danseaza prea putin!!!

 2. Magy Samalo spune:

  salsa galaxy -super ok

Review-uri (3)

Stiri
Din acelasi oras