Scoala de dans Afrolatino

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 2

Scrie review

Academia AFROLATINO a fost infiintata in 2006 de catre Ebi “La guarachera” Ursuleac si ne-au fost alaturi in echipa, pentru a preda, show-uri, evenimente sau touch-uri personale, mai multi prieteni de-a lungul timpului: Cristina, Lucian, Ana, “Padre”, Gabriela, Lacramioara, Alex, Stefan, Elena, Alina, Monica. Pentru echipa Afrolatino au predat si Los Pambos: Cipru, Bulgaria si Papa Rumba, Cuba. Am facut performanta si multumita iubirii pentru dans cu care m-a inspirat Wilmark dar si lui Ionut si Mihai Dumitru campioni de dans sportiv, fondatori ai clubului sportiv Braka.

Cursurile de dans Afrolatino se adreseaza atat copiilor cat si adultilor: SALSA partner work, lady styling, man styling, shines, salsa on 2, bachata, semba, rumba cubana guauanco, kizomba, merengue, etc.

Se organizeaza sedinte particulare pentru coregrafii performeri/concurenti la competitiile nationale.

 

Tarife

Adulti: 120 lei 8 sedinte + 1 gratis in prima luna

Copii: 100 lei 8 sedinte + 1 gratis in prima luna

Sedinta: 25 lei

plata in avans pe 2 luni 190 lei ( reducere de 50 lei )

plata in avans pe 3 luni 280 lei ( reducere de 80 lei )

 

Durata modulului de incepatori este de 2-3 luni

Durata modulului de intermediari este de 3 luni

 Selectia pentru trupa de avansati/performeri se face periodic.

 Dupa fiecare modul va avea loc un examen de promovare.

 In prima duminica din fiecare luna se organizeaza OPEN Class.

 

Instructori:

Ebi: Arbitru, Coregraf, Dansator

A petrecut 2 ani perfectionandu-si tehnica si invatand in America: New York – in trei stagii diferite, Los Angeles, Seattle, Germania: Munchen, Spania: Castellon (afrorumba), Valencia, Barcelona, Italia: Milano, Palermo, Torino, Garda, Bulgaria, Sofia, Borovet.

Salsa iti poate imbunatati stilul de viata ajungand sa cunosti oameni interesanti care invata sa isi exprime emotiile prin dans. Salsa in toate formele ei, dar si semba, rumba cubana, bachata si cha cha cha te pot ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma. Capeti incredere in tine si scapi de frustrari si inhibitii. Asta pentru ca indiferent de varsta sau de felul in care arati, poti dansa bine.

sala-dans-afrolatino

 

5.275 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras